İncelemeler

LENOVO’DAN YOGA TAB 3 PRO TABLETE ÖZEL CEKET EKRAN

LENOVO’DAN YOGA TAB 3 PRO TABLETE ÖZEL CEKET EKRAN

                Teknoloji dünyasında yapılan yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Farklı alanlarda farklı aksesuarlar göz kamaştırıyor ve teknoloji cağının en uç noktalarında hissettiriyor. Bu alanda yeni gelen bir haber bu söylenenleri destekliyor. Lenovo’dan Yoga Tab 3 Pro Tablete özel ceket ekran, mükemmel bir aksesuar olarak tüm dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünmektedir. Lenovo geçtiğimiz günlerde yerleşik projektör özelliğinde olan yeni bir tablet tanıtmıştı. Bu tanıtım dikkat çeken bir diğer ayrıntı da  bu tablete özel ekran olarak kullanılabilen ceketler oldu.

IFA fuarından duyurulan Yoga Tab 3 Pro, yerleşik video projektörü ile oldukça konuşulmuştu. Duvarda hatta yansıtıldığı perdelerde 70 inçlik bir görüntü elde edilmekte idi. Bu tablet için yenilikler bitmiyor. Gelen teknoloji haberlerinde özel ekranlı ceketler bu tabletler için sunulan en ilginç aksesuarlar olmaktadır. 10 İnç ekran özelliklerine sahip olan Lenovo, 2560/1660 piksek çözünürlüğü ile oldukça üst düzey bir teknolojik cihaz olmakta idi. Tablette uyumlu bu ceketler ünlü moda tasarımcıları tarafından tasarlanmış olmaktır. Bildiğimiz ceketlerden çok farklı özelliklere sahip bu ceketler, beyaz renkten oluşan iç kısımlara sahip olmaktadır. Bu kısım açıldığında Yoga Tab 3 Pro projektörü sayesinde çıkan görüntünün yansıtıldığı bir ekran olmaktadır.

Çok farklı bir tasarım olmasının yanında akıllıca tasarlanan bu ekran ceketler 52 inçlik bir görüntü yansıtabiliyor. Yapılacak teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilen özelliklere sahip olacağı beklenen bu ikilinin nasıl kullanımlar oluşturacağı ise büyük bir merak konusu olmaktadır. Yoga Tab Pro 3 piyasaya çıkış fiyatı olarak 499 dolar bir değer alırken ceketin ise 350 Euro’dan satışa sunulması bekleniyor. Ceket ve özel projektör özelliği ile bu tabletin bu alanda önemli bir yenilik olduğu söylenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir