İncelemeler

LG G5 beklenenden önce tanıtılabilir

Metal kasası ile son dönemlerde piyasanın merakla beklediği bir cihaz olan LG G5 beklenenden önce tanıtılabilir. LG G serisinde oldukça özenli çalışmalar içerisinde olmakta ve donanımsal özelliklerinin yanında LG cihazlar tasarımları ile de oldukça beğenilmektedir. 29 Nisan tarihinde LG G4 kullanıcılara sunulmuştu. Ardından da hedef olarak G5 hazırlıkları hemen başlamıştır. Tanıtım için ise oldukça uzak tarihlerden konuşulmakta idi.

Birkaç gün önce gelen sızıntılarda LG G5’te metal kasa kullanılıyor, haberleri çıktı. G4’te plastik bir arka kapak kullanılmıştı, ayrıca sunulan deri modellerde çok beğenilen şık bir detay olmuştu. Ancak piyasada genel olarak tercih edilen metal kasalı ürünler, LG’nin bu alanda yenilikler yapmasına neden olacak gibi duruyor. Güney Koreli üretici firma son gelen teknoloji haberlerinde G5 tanıtımının beklenenden daha önce olabileceği görülüyor. G serisinin normal döngüsü Nisan sonunda tamamlanacak olsa da tanıtımlar için 22- 25 Şubat tarihleri işaret ediliyor. Bu tarihler arasında yapılacak Dünya Mobil Kongresinde G5 tanıtımlarının yapılması bekleniyor. Bu sayede 2016 yılının ilk çeyreğinde G5 tanıtımları ile büyük olasılıklarla karşılaşacak gibiyiz

Şubat ayında yapılacak kongrede G5’in yanında birçok yeni akıllı cihazında tanıtımının yapılacağı düşünülmektedir. Özellikle Samsung tarafında merakla beklenen S7 ve Htc cephesinde One M10 modellerinin de kongrede yer alması bekleniyor. Yapılan teknoloji incelemelerinde LG G5’te kullanılması muhtemel metal kasaların satışları üzerinde etki etmesi bekleniyor. Ancak bu durumun bazı olumsuzluklar ortaya çıkaracağı da düşünülmektedir. Samsung’un Galaxy Note5 ve S6 modellerinde de gördüğümüz gibi çıkmayan bir pil bu tasarımların dezavantajı olmakta ve daha büyük bir sorun olarak tasarımlarda kullanılamayan mİcrosd kart desteği de LG takipçilerine üzecek gibi görünmektedir.

3 thoughts on “LG G5 beklenenden önce tanıtılabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir