İncelemeler

Lenovo Vıbe P1 5000 mAH’lik dev bataryası

Akıllı telefonların en önemli sorunları arasında şarj sürelerinin çok kısa olması bulunuyor. Aniden biten şarj kullanımları kullanıcıları çok zor durumlarda bırakabiliyor. Ancak Lenovo bu alanda çok farklı bir modelle piyasaya giriş yapıyor. Lenovo Vıbe P1 5000 mAH’lik dev bataryası ile akıllı cihaz kullanımlarında şarj süresini üç güne çıkarabileceği belirtiliyor. Dünyanın farklı noktalarında satışa sunulan cihaz, oldukça beğeni toplamakta ve en sonunda bu cihaz ülkemizde de satışa sunulmaktadır.

Pil ömrü ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Vıbe P1, şarj cihazı noktasında da paylaşımcı bir çalışma orta çıkarmış. Ve yolda şarj özelliği ile de bataryası çok zor tükense de farklı cihazları da şar edebilme özelliğine sahip olmaktadır. Bu özelliklerde bir telefonda bu güçte bir batarya hiçte alışık olunmayan bir seçim olmakta ve piyasadaki rakiplerini gücü ile çok kolay ezebilecek gibi görünmektedir. 24 W’lık hızlı şarj fonksiyonu da gözlerden kaçmıyor. Gelen teknoloji haberleri yorumlandığında güçlü bir tasarruf özelliğinin hızlı şarj ile birleşerek cihazda son derece mükemmel bir performans ortaya çıkarabileceği söylenebilir. Telefonun tasarruf özellikleri bunlarla bitmiyor. Telefon görüşmeleri, sms ve saat gibi temel özellikler dışında tek tuşla telefonu güç tasarrufu moduna alabiliyor ve bu sayede şarjınızın çok daha uzun süreli olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Parmak izi okuyucusu ile güvenlik alanında açık bırakmayan bu telefon yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilen özelliklere sahip olmaktadır.13 mp arka ve 5 mp ön kamerası da sıfır deklanşör gecikmesi sunan özellikleri bulunuyor. 5,5 inç ekran özelliği, çift sim kart desteği, 32 GB dahili depolama hafızası ve 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisi ile son derece mükemmel özelliklere sahip Vibe P1 piyasadaki diğer modellere karşı oldukça güçlü bir rakip olacak gibi görünüyor.

5 thoughts on “Lenovo Vıbe P1 5000 mAH’lik dev bataryası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir