İncelemeler

2016 model Galaxy A3, A5,A7 resmi fiyatları ve özellikleri

Son dönemlerde Samsung’un A serisi üzerinde yenilikler yaptığı gelen haberlerden bilinmekte idi. Şimdi ise Samsung, 2016 model Galaxy A3, A5,A7 resmi fiyatları ve özelliklerini duyurdu. Güney Koreli üretici firma bu defa hem tasarım hem de donanım alanlarında büyük yeniliklerle piyasaya giriş yapacak gibi görünüyor. Galaxy S6’da görülen metal çerçeveler hatta cam arka yüzeyin A serisinde de kullanıldığı görülüyor. İlk olarak Çin’de başlayacak olan satışlar sonrasında diğer pazarlara da yayılacaktır.

A3 modelinde 4.7 inç ekran özelliklerinde süper Amoled ekran görülüyor ve 1,5 GHz frekans hızına sahip 4 çekirdekli işlemcisi ile orta seviyeye hitap edebilecek bir telefon oluyor. 1,5 GB RAM’ın yanında 16 GB dâhili depolama özelliğinde 128 GB’a kadar mikro SD kart desteği sunuluyor. Kamera özelliklerinde ise orta düzey özellikler görülüyor; arka kamera 13 mp ve ön kamera 5 mp olmaktadır. 7,3 mm kalınlığında olan cihaz 2300 Mah pil kapasitesi ile sunulacaktır. Gelen teknoloji haberlerinde beyaz ve siyah renginin yanında altın ve pembe altın gibi renk alternatifleri de sunulacaktır. Ve çıkış fiyatının 329 Euro olması bekleniyor. Galaxy A5’te ise 5,2inç ekran görülmekte ve 1,6 GHz frekans hızına sahip 8 çekirdekli işlemcisi bulunuyor. Kamera özelliklerinde farklılık görünmese de pil kapasitesi olarak 2900 mAH özelliklerinde olan cihaz parmak izi sensörü ile sunulacak ve fiyat olarak ise 399 Euro çıkış fiyatı bulunacaktır.

Yapılacak teknoloji incelemelerinde başarılı bulunması beklenen A7’de ise ekran 5,5 inç değerlerine ulaşırken işlemci hızı değişmiyor ve Ram kapasitesi 3 GB değerlerini buluyor. Kamera özelliklerinde de değişim bulunmuyor ve 3300 pil desteği sunulan cihazın 469 Euro fiyatı ile piyasalarda olması bekleniyor.

One thought on “2016 model Galaxy A3, A5,A7 resmi fiyatları ve özellikleri

  1. 2016 model Galaxy A3, A5,A7 resmi fiyatları ve özellikleri yararlı bilgiler, teşekkürler mert özdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir