İncelemeler

Google’dan lego şarj platformu sürprizi

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan Project Fi, Nexus 6 kullanıcılarının hizmetine sunulmuştu. Gün geçtikçe artan bir talep bulunmakta ve kullanıcıların oldukça beğendiği bu yeniliğin ardından Google’dan lego şarj platformu sürprizi geldi. Project Fi kullanımlarında yüksek hızlı internet imkanı bulunmakta idi. Geliştirilmiş bir mobil ağ olarak tanımlanan bu özellik, Google üzerinden satın alınan bir internet paketi ile kullanılabiliyordu. Bu sistem sayesinde yüksek hızla internet kullanımını mümkün olmaktadır. 4 G LTE teknolojisi bu sistemin kullanıcılarına sağladığı bir kolaylık olarak nitelendirilebilir. Giderek artan bir popülariteye sahip olsa da Google kullanıcıları için daha memnun edici yeni sürprizler hazırlıyor.

Project fi sistemini kullanmak için satın alan müşterilerine giden kuru içerisinde Lego seti çıkmakta ve bir araya geldiğinde oldukça estetik bir şarj platformu sunulmaktadır. Bu sisteme genel olarak bakıldığında sistemin ana amacı kopmadan sağlanan bir yüksek hızlı internet erişimi olmakta ve bağlantı noktası aralıklarında bağlantınız kesilmeden internet kullanımınız devam edebilecektir. Telefonlarda kullanılan tek bir baz istasyonu vardır. Bağlantı hızı diğerine geçiş hızını belirler. Project Fi sisteminde ise iki adet baz istasyonu bulunmakta ve bir bağlantı noktasından diğerine geçerken kesintisiz bir hız sunulmaktadır. Sistemi ayakta tutan ise wi-fi noktaları olmakta ve değişen noktalar arasında da bu sistem sayesinde hızınız hiç düşmeyecektir. Gelen teknoloji haberlerinde bu sistemin ülkemizde kullanımı hakkında bir bilgi sunulmuyor. Ancak kullanıcılarına yaptığı bu lego platform sürprizinin oldukça hoş olduğu söylenilebilir.

Yapılan teknoloji incelemelerinde tek bir hat üzerinden kullanılan bu bağlantının aynı anda tablet, Pc ve telefonda kullanılabilir olduğu görülmektedir. Bu da SMS ve arama gibi özelliklerin tüm bu platformlarda kullanılabilmesine olanak sağlıyor.

3 thoughts on “Google’dan lego şarj platformu sürprizi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir