İncelemeler

iPhone 5se Ne Zaman Tanıtılacak?

iPhone 5se

iPhone 5se Ne Zaman Tanıtılacak?

Apple markasının 4 inç boyutlarında bir akıllı cihaz üreteceği dedikodularının şu sıralar internet alemini fazlasıyla meşgul ettiğine tanık olmuşsunuzdur. 5se modelinin ne zaman tanıtılacağı hakkında sizler için kapsamlı bilgiler toparladık. Geçtiğimiz hafta 9to5mac’in ortaya attığı iddialar ile gün yüzüne çıkan söylentiler acaba gerçek olacak mı? Yoksa yalnızca bir iddiadan mı ibaret?

Extended yani geliştirilmiş sürümü olarak ifade edilen iPhone 5se beklenilene göre 6 özelliklerine sahip olacak. Her gün yeni bir iddiaya konu olan markanın 15 mart tarihinde tanıtılacağı konusunda bir bilgi sızdı.

iPhone 5se Tanıtım Tarihi

9to5mac’in ortaya attığı iddialara göre 5se modeli 15 mart 2016 tarihinde tanıtılacak. Yapılacak etkinlikte iPad Air 3 ve Apple Watch modellerinin de görücüye çıkacağı söylenilmekte.

Özellikleri

Live Photos destekli 8 megapiksel arka kamera 1.2 megapiksel ön kamera. Apple Pay için NFC desteği . Apple A8 işlemci, Touch ID, 1GB Ram, Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth 4.2 bağlantısı.

Apple markasının yıllardır altına imzasını attığı tüm ürünlerin dünya genelinde tartışmasız tercih edildiği biliniyor. Markasının farkını ortaya koyan ve fiyatı da diğer markalara nazaran daha yüksek olan Apple’ın ürünleri ne kadar fiyata satılırsa satılsın insanlar tarafından temin ediliyor. Sağlam ve kaliteli ürünlerin altına imzasını atan markanın gün geçtikçe kar marjını ve prestijini artırdığını biliyoruz. Akla gelebilecek her türlü teknolojik ürünü ile dikkat çeken markanın bu anlamda yaptığı üretimler üst düzey özellikler taşıyor. Hal böyle olunca da insanlar tarafından temin ve tercih ediliyor.  Markanın ar-ge çalışmalarının çok iyi durumda olması piyasada bulunan ihtiyaçları en güzel şekilde karşılamasına neden olmakta. Bunun yanı sıra mühendislerinin üst düzey bir yeterliliğe sahip olması da yine markanın çekici taraflarından. Ortaya çıkan ürünler dikkatlice incelendiğinde markanın yaptığı işte ne denli başarılı olduğu görülecektir. Ülkemizde ve dünya genelinde oturmuş bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu durumda markanın gün geçtikçe daha güzel ürünler sunmasını sağlıyor. Modern etkilerle karşılaşacağınız cihazları herkes için güzel özellikler taşıyor.

iPhone 5se
iPhone 5se

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir