Genel

Galaxy S7 Bataryası Kaç Gün Gidiyor?

Galaxy S 7 Şarjı

Galaxy S7 Bataryası Kaç Gün Gidiyor? Samsung Galaxy S7 hakkında gün geçmiyor ki yeni bilgiler gelsin. Her gün farklı bir iddia ortaya atılıyor ve insanların kafasına yeni soru işaretleri atılıyor. İşte şimdi ki insanların kafasını karıştıran soru ise; ”Galaxy S7’nin bataryası kaç gün gidiyor?”

Batarya, şarj bunlar bizim için her zaman önemli olmuştur yani kim isterki akıllı telefonumuz bizi yarı yolda bıraksın? Kimse…

Galaxy S7 Bataryası Kaç Gün Gidiyor? Bu yüzden insanların kafasında yeni bir soru işareti oluşarak yeni çıkacak olan akıllı telefon Samsung Galaxy S7’nin şarjının ne kadar gittiğini merak ediyorlar. Çıkmasına sayılı günler kala bu tür sorular ve iddialar her gün ortaya atılıyor. Bakalım Galaxy S7’nin bataryası kaç gün gidiyormuş?

Bizim beklediğimiz; ”Galaxy S7’nin 3000 mAH değerinde bir bataryaya sahip olmasıydı.” Evet, bu tahminimiz Rusya tarafından doğrulandı ve Galaxy S7’nin 3000 mAh gücünde bir bataryası bulunuyor.

Yazı Başlıkları

Galaxy S7 şarjı kaç gün dayanıyor?

Rusya tarafında olan bir insan Galaxy S7’i test ederek %75 parlaklık, 4G açık ve diğer şeyler açıkken Galaxy S7’nin 2 gün boyunca dayandığını dile getirdi.  Ekran ise tam tamına 4 saat 32 dakika boyunca açık kalmış ve şarj %75’den itibaren kullanılmaya başlamış. Bu bağlamda ve özellikler yeni çıkacak olan Galaxy S7 2 gün boyunca bu şekilde dayanabilmiş.

Galaxy S7’nin bunlar haricinde ekstra bir özellik kullanıp kullanmadığı bilinmiyor fakat %100 şarj ile 2 gün boyunca dayanabildiği ortaya çıkmış oldu. Bakalım ülkemize geldiğinde ne gibi şeylerle karşılacağız?

Galaxy S 7 Şarjı
Galaxy S 7 Şarjı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir