İncelemeler

Huawei P8 Yeni Özellikler İncelemesi

Marka, akıllı telefonlar konusunda son zamanlarda büyük atılımlar yaparken, yeni modelleri de piyasa da daha fazla yer almaya başladı. Huawei P8 Modeli piyasalarda yerini alırken, özellikleri de çok konuşulmaya başladı. Markanın yeni modelinde ilk şıklık ön plana çıkmış. Marka tasarım bakımından harika bir boyuta çıkarken, ekranı ve donanımsal özellikleriyle beraberde insanlar tarafından çok konuşulan model olmayı başardı.

Ekranı 5.3 Piksel olarak ayarlanan markanın yeni modeli, yan taraflarının geniş olması ve düz bir şekilde aşağı doğru uzanmasıyla beraber, daha geniş bir çerçeve de size telefon kullanma hakkını veriyor. Donanım ve Performansı da diğer modeller oranla daha özel ve güçlü. Yeni model tam anlamıyla yeni bir teknoloji akımı başlamış. FULL HD görüntünün ve daha renkli Pikselin yer alması sayesinde, telefonu kullanırken ne kadar şık ve ne kadar güçlü özelliklere sahip olduğunu anlayacaksın.

Yazılımı Android 5.0 Lollipop sürümüyle geldi. Neden Marshmallow yüklü diyenler olabilir. Telefonu kullanmaya başladığınız zaman, zaten kısa sürede bu yazılımı almak mümkün olacak . Huawei P8 yazılım olarak gerçekten güçlü ve daha çok büyük işlemleri yapacak kapasitede olan bir telefon.

13 MP Sensörlü ve Görüntü odaklı olan telefon kamerası sayesinde, daha şık dış çekim ve daha net ekranı sayesinde, görüntü alma konusunda büyük bir avantajı sağlıyor. Yeni Huawei modelinde artık kontrol sizde. HD FULL piksel ve tasarım şıklığıyla beraber üstün bir akıllı telefon kullanacaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir