Genel İncelemeler

Avea Galaxy Grand Max İncelemesi

Avea ve Samsung ortaklığı kapsamında piyasalardaki yerini sağlam alan Galaxy Grand Max Lte modeli, kullanıcılar tarafından tam not alırken, daha verimli bir telefon olma özelliğine sahip. Modelde tasarımı, donanımsal özellikleri ve büyük bir işletim sistemi özelliği sayesinde artık yeni modeli çok seveceksiniz.

EKRAN

5.25 İnç büyüklüğünde bir ekranı var . Ağırlığı ise 161 Gram olarak tasarlandı. Telefonun kasa kısmı biraz ağır. Sağlamlık konusunda çok daha iyi düşünülerek tasarlanmış bir telefonu kullanmak size keyif verecek. Çok sayıda renkli Piksel özelliği de telefonu daha büyük bir boyuta taşımış durumda.

PERFORMANS

24000 MAH Batarya etkisi bu telefonda yer alıyor. Batarya konusunda son derece performans sunan bir telefon. 187 Saat ful telefonla konuşma, 87 Saat MP3 Dinleme gibi özellikleri artık bu performans sayesinde çok daha büyük bir kalitede yapacaksınız.

YAZILIM

Android 4.4.4 KİTKAT yazılımı donanıma yüklenmiş. Telefon KitKat farkıyla daha eğlenceli bir hal alırken , aynı zamanda kullanıcılar tarafında da performans amaçlı beğenilen bir model oldu.

KAMERA

13 MP FULL HD Çekim yapabilen ve döner SENSÖR başlıklı Kamera çevirme teknolojisi sayesinde, telefonu kullanmak hem rahat, hem daha muhteşem olacak. Kamera kalitesi gerçekten çok daha üstün. Karanlık ve dış çekimlerde manzaraya odaklanma Sensör ve LED FLASH Işıklarıyla farkı hemen anlayacaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir