İncelemeler

Galaxy S7 beklenenden daha ucuz olacak

Merakla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi ile ilgili yeni bir iddia gündemde. Galaxy S7 beklenenden daha ucuz olacak denilmekte ve 2015’in son aylarında olduğumuz şu günlerde gözler Samsung ’tan gelecek olan açıklamada olmaktadır.

Kısa bir süre önce yapılan teknoloji haberlerinde Galaxy S7’nin kamera özellikleri ile bilgiler sunulmuştur. Weibo ta Çin’in en önemli analistlerinden olan Pan Juitang’ın yeni açıklamaları yayınlandı ve S7’nin S6’ya göre daha az maliyeti olduğu ve nedenle piyasaya çıkış fiyatının S6’ya göre daha uygun olacağı söylenmektedir. Maliyetlerine bakarak bu sonuçları çıkaran analistlerin açıklamalarını destekleyen resmi söylemlerde olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde Samsung geleneksel yıl dönümü törenleri düzenlemiş ve burada konuşan Kwon Oh-Hyun; akıllı telefon pazarında yavaş büyüme dönemine girildiğinin altını çizmişti. Yapılacak teknoloji incelemelerinin bu cihazlarda nasıl bir sonuç oluşturacağı merak edilmekte ve yapılan açıklamalar sonrasında rakipleri karşısında satışlarını artırma amaçlı Samsung ‘tan böyle bir adım geleceği de oldukça doğal bir uygulama olacak gibi görünmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir