İncelemeler

4 İNÇ’LİK İPHONE İÇİN TARİH VERİLDİ!

2016 yılı için şimdiden tahminler yapılmaya başlandı. Ming- Chi Kuo ünlü bir analist olmakta ve yeni yayınladığı raporlarda çok ilginç detaylar bulunmaktadır. 4 İnçlik İphone için tarih verdi, haberleri raporda yer alan ilginçlikler arasında yer alıyor.

Rapor içeriğinde donanımsal özellikleri çok güçlü olacak olan yeni bir modelin hazırlandığı tahmin edilmektedir. İos 10’u rahat bir şekilde çalıştırabilmesi için İphone 6S ‘te gördüğümüz A9 işlemcinin 4 İnçlik modelde güç kaynağı olabileceği düşünülüyor. Gelen teknoloji haberleri oldukça iddialı olmakta ve 2016 yılının ilk yarımında bu modellerin satışa sunulacağı belirtilmektedir.

1H16 metal kasalı bir cihaz olacağı düşünülen cihazda 3D Touch özelliğinin de olabileceği notlar arasında yer alıyor. Yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl sonuçların oluşacağı merak edilmekte, raporda 20 ve 30 milyon arası ünite sevkinin de olabileceği ortaya konulmaktadır. Raporda yer alan ayrıntılar İphone’nın genel takvimi ile çatışmakta ancak farklı kaynaklarda 4 inçlik bu modelin İphone 7 ile beraber çıkacağı da iddia edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir