İncelemeler

Beyond Two Souls Ps4 için sürpriz bir şekilde geliyor

Oyun tutkunları için bazı oyunların yenilenerek sunulması büyük sürpriz olmakta ve oldukça beğenilmektedir. Bu alanda bir oyun olan Beyon: Two Souls, Qutic Dream tarafından geliştirilen bir oyun olmakta ve PS3 için son dönemlerinde piyasaya sunulmuş bir oyun olmakta idi. Genel olarak bakıldığında bir macera oyunu olan Beyond Two Souls, Ps4 için sürpriz bir şekilde geliyor. Oyuncuları tarafından büyük ilgi gören bu oyunda konu ekibin üzerinde hikâye edilmektedir. Heavy Rain ve Fahrenheit oyunlarına da benzerliği ile bilinen bu oyun uzun bir süredir gündemde idi. Ps4 platformunda yayınlanacağının resmen duyurulması ile de oyuncuları üzerinde olumlu tepkiler oluşmuştur.

26 Kasım’dan itibaren oyun piyasadaki yerini alacak olmakta hatta bu yapımı şimdiden satın almak isterseniz yanında 2016 Mart ayında çıkacak olan Heavy Rain ve Beyond: Two Souls dijital sürümüne de sahip olmuş olacaklardır. Ancak Heavy Rain ve Beyond: Two Souls’un Mart ayında piyasalara çıkacak olması da gelen teknoloji haberleri arasında yer alıyor. Oyun tutkunlarının bu haberleri pek sevmeyeceği şimdiden söylenebilir. Biraz sabretmeleri gerekecek gibi görünüyor.

Son gelen haberlerde Beyond: Two Soulsu PS4 çıkışlı bir fragman yayınlanmış olmakta ve kullanıcılarının yenilikler karşısında oldukça fazla sabırsızlanacağı söylenebilmektedir. Yapılan teknoloji incelemelerinde oyunun heyecanlı bir macera oyunu olması ve kullanılan görsel efektlerinde oldukça fazla heyecan oluşturmasına neden olacaktır. Son günlerde gelen diğer haberlerde ise Sony’nin Playstation 4 için Playstation 2 uyumu kazandırabileceği konuşulmakta ve oyunlarda yavaş yavaş çıkan logo işaretleri bu alanda yapılan çalışmaları gün yüzüne çıkarmış durumdadır. Oyun tutkunların için 2016 yılının da sürprizlerle ve yeniliklerle dolu olacağı söylenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir