İncelemeler

Batman: Arkham Knight Yaması Yayımlandı

Batman oyununun son serisinde bazı hatalar “ Oyun tasarım şirketinin” canını fena sıkmıştı. Hemen oyun hatalarıyla ilgili sorunlar düzeltilmeye başlandı. Yeni oyun içerisinde yer alan sağlam bir Yama ve daha düzgün çalışan görüntü kaliteli işletim sistemi de dikkat çekiyor. Oyun içindeki Kontrol cihazı hataları ve oyundaki bölümlerin yarım kalma hataları da düzeltildi.

Batman Arkham oyununda ilk olarak “ Droplanma” hatası düzeltildi. Bu hata oyun içindeki hız akışını ve bölüm seviyelerini bozuyordu. Sistem belliği ve Ekran kartı özellikleri de yükseltilerek, çok daha kaliteli bir görüntüyle oyunu sağlam oynamak da mümkün hale geldi. Yeni bir güncel sürücü eklendi. Bu sayede oyunu oynarken daha yüksek performans ve daha aktif bir oyun oynama işlevi de getirilmiş oldu.

Düşük olan “ Ekran Kartı” sorunu da ortadan kalktı. Bu sayede daha düzgün çalışan ve daha büyük ekran boyutları üzerinden oyun oynanabilinecek. Oyun içindeki Grafikler de yeni çizimlerle beraber tamamen iyileştirmeye gitti.AMD Ekran kartları ve Windows 10 özellikli PC üzerinde oyunun kasmalardan kurtularak oynanması için yeni özellikler de getiriliyor. Bu çalışmalarla beraber, Batman serisini daha güzel ve daha heyecan verici bir şekilde oynamış olacaksın. Sende bu oyunu bekliyorsan eğer, çok az bir süre sonra oyun piyasa da yerini çok sağlam almış olacak.

One thought on “Batman: Arkham Knight Yaması Yayımlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir