Genel

iPhone 6s Özellikleri

Apple tarafından geliştirilen ve her bakımdan daha üstün olan iphone 6s, tasarımı, işletim sistemi ve harika donanım hızıyla beraber, akıllı telefon piyasasında mükemmel bir canlandırma yapıyor. Telefonun özellikleri, akıllı telefon piyasası ve yeni donanım özelliklerine bağlı bir şekilde üst düzey.

Tasarımı “ Metal İşlemelerle” zenginleşmiş. Bir önceki telefon modeline göre daha ağır metal işleme kullanılmış. Altın rengi görünümü de ne kadar hoş olduğunu ortaya koyuyor. 5.7 İnç ekranı ve Full HD Qualcon ekran çözünürlük özelliğiyle beraber daha sağlam geldi. Piksel sayısındaki artış sayesinde, telefondaki görüntü gerçekten insanı mest eden türde.

3D Dokunmatik özelliği de Arayüz olarak harika bir canlılık kazandırmış. iPhone markasına yakışan bir arayüz daha geldi. Aynı zamanda 3D büyütme ve görüntüleri daha geniş olarak göstermekte bu telefon için imkansız değil. 2GB RAM ve A9 İşlemci özelliği var. 2 GB RAM az değil. Çünkü Apple markasının özelliği olarak, diğer markalarda depolama birimlerinin yaklaşık 1 GB alanını hafıza kaplar. Ama iphone modellerinde durum bu şekilde değildir. 8 MP kamerası ve Flash HD Çekim özellikleriyle beraber bir telefondan beklediklerinizin çok daha fazlası bu telefonda yer alıyor. 3D Tounch özelliğiyle beraber, ekrana dokunduğunuz zaman ekran daha çok aktif olarak işleyiş kazanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir