Donanım Genel

HUAWEİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR ÜRETECEK

Bir dünya markası olarak pek çok sektör içerisinde başarıları bulunan Huawei diz üstü bilgisayarlar üretecek şeklinde haberler gelmekte ve hiç yer almadığı bu sektör içerisinde nasıl bir başarı göstereceği merak konusu olmaktadır.
Çinli firma, son dönemlerde artan başarıları ile adından sıkça söz ettirmekte mobil alanında oldukça başarılı cihazlar piyasaya sürerek sektörde önemli bir yer edinmiştir. Bu defada yanı başarıyı diz üstü bilgisayarlar sektöründe göstermeyi düşünen firma bu alanlarda görüşmelere başladı bile. Dünyanın en büyük telefon üreticileri arasında üçüncü sırada yer alan Huawei, gelen teknoloji haberleri resmileştiğinde hibrid bir cihazla tanıtım yapması beklenmektedir.
Henüz iddia aşamasındaki haberlerin en büyük dayanağı ise geçtiğimiz günlerde Matebook adından patent alması olmuştur. BYD Elektronics ile bu alanda görüşmeler yapıldığı bilgileri sızmakta, ürünün bu firmaya yaptırılıp üzerine logo verileceği düşünülmektedir. Yapılacak teknoloji incelemelerinde Windows 10 işletim sistemi ile çalışması beklenen cihazların performansı da merak edilen konular arasındadır. Ürünün diz üstü bilgisayar olmasının yanında tablet olarak ta kullanılabilmesi söz konusu olacaktır.

2 thoughts on “HUAWEİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR ÜRETECEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir