İncelemeler

“Barış Akarsu Merhaba”nın İlk Fragmanı sızdı!

Hayatının baharında, şöhretinin zirvesindeyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren pop ROCK müziğin efsane ismi Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan “BARIŞ AKARSU MERHABA” filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce paylaşılan teaserlarıyla ilgi odağı olan filmin ilk fragmanı da büyük beğeni topladı.

Barış Akarsu’yu İSMAİL EGE ŞAŞMAZ’IN başarıyla canlandırdığı yapımda , ALMİLA ADA,  ŞAFAK PARKDEMİR,HÜSEYİN AVNİ DAVAN ,EBRU NİL ADVAN, METİN ÇOŞKUN, ASLIHAN KAPAN ŞAHİN ve BURAK SATIBOL rol alıyor. Yapımcılığını Fikri Harika  ve Aytaç Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini  MERT DİKMEN’İN yaptığı  filmin senaryosunu Mert Dikmen ve CAN ANAR yazdı. Filmin müziklerini ise ESER TAŞKIRAN ve MEHMET CAN ERDOĞAN yaptı.

Filmde İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuğu kadar sesiyle de adından söz ettirecek. Barış Akarsu’nun hayatını izlerken duygusal anlar yaşayacak hayranları, İsmail Ege Şaşmaz’ın seslendirdiği şarkılarla müzikte nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Amasra’da 29 Haziran 1979’da dünyaya “merhaba” diyen Barış Akarsu’nun hikayesi, müzik yolculuğuna yön veren Ereğli’deki günlerinden, yaşamının dönüm noktasını oluşturan İstanbul’daki ses yarışmasına uzanıyor. Film, Barış’ın “Yalancı YARİM” dizisi için bulunduğu Bodrum’da noktalanan; tamamlanamayan hayallerine, yarım kalmışlıklarına ışık tutuyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir