İncelemeler

6 İnçlik Asus Zenfone 2 Laser

Asus Zenfone 2 Laser

6 İnçlik Asus Zenfone 2 Laser

6 İnçlik Asus Zenfone 2 Laser, Asus’un piyasadaki pek çok akıllı telefona göre çok daha büyük bir ekrana sahip olan 6 inçlik Zenfone 2 Laser model akıllı telefonu  serisinin en büyük cihazlarından bir tanesi olma özelliği taşıyor. Şık tasarımı ve dikkat çekici görüntüsüyle dikkat çeken Zenfone 2 Laser sırf ekran boyutundan dolayı pek çok kullanıcının dikkatini çoktan çekmiş durumda. 999 TL fiyatla satışa sunula Zenfone 2 Laser akıllı cihazı 13 Megapiksel kamerasıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekme imkanı da tanıyor. Ayrıca; kamerasının otofocus desteği de bulunmakta. Qualcomm’un başarılı işlemcilerinden biri olan Snapdragon 615 işlemcisine sahip olan Zenfone 2 190 gramlık bir ağırlığa sahip.

6 İnçlik Asus Zenfone 2 Laser, Akıllı telefonlarda en çok dikkat edilen hususların genelde ekran boyutu, kamera özellikleri, işlemci ve işlemci ile ilgili detaylar olduğu görülmekte. Cihazda en önemli faktörler arasında gösterilen bu özellikler bakımından oldukça zengin olan cihazın fiyat bakımından da uygun aralıklarda olması ciddi manada bir satış rakamına ulaşacağını şimdiden gösteriyor. Günümüz şartlarında herkes için güzel imkanlar tanıyan yeni akıllı cihazların her yeni günde karşımıza çıkması çeşitli imkan ve olanaklar bakımından zengin bir çeşitlilik sağlıyor. Modern çağımızda akıllı telefon teknolojilerinin geliştirilmesi ve herkese hitap etmesi teknoloji ve bilimin gelişmesi ile mümkün kılınmıştır. Her geçen gün bulunan yeni teknolojiler insanlara yeni telefon imkanları sunmakla kalmayıp telefonları istenilen formatlara kavuşturmaya da yardımcı olmuştur. Çoğu kullanıcının büyük ekranlı telefonlara ilgi duyduğu düşünüldüğünde Zenfone 2 modelinin bu noktada beklentilere fazlasıyla yanıt verebilecek kapasitede bir cihaz olduğu da görülecektir.

6 İnçlik Asus Zenfone 2 Laser, Asus markasının bilgisayarlarıyla kendini yıllardır kanıtlamış ve pek çok ürün grubunda ön plana çıkmayı başarmış başarılı markalardan olduğu biliniyor. Akıllı telefon sektöründe de kendini ön plana çıkarmayı başaran ürünleriyle dikkat çekmeye devam eden marka gün geçtikçe büyüyor ve her geçen gün prestijini daha da arttırıyor. Ülkemizde Asus markasını tercih eden kemikleşmiş bir kadro mevcut. Gerek bilgisayarlarda gerekse mobil cihazlarda bu markadan şaşmayan geniş bir kitlenin bulunduğu unutulmamalı. Gerçek anlamda güzel ürünler sunan başarılı bir marka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir