Genel

Xperia James Bond Teması İlk Görüntüler

 

                   Sonya Xperia modeli “  Sinema Filmlerinde de”  kullanılmaya başladı.  Hiç kuşkusu en çok ilgi gören film ise “ James Bond” oldu.  Filmin ana karakteri   tarafından kullanılan  ve “ Bond Telefonu” olarak akıllarda yer eden Xperia,  bu konuda yeni proje geliştirdi.  Serinin  yeni çıkacak filmi olan James Bond: Spectre 007 için yeni bir Tema yaptı.  Aslında sır  gibi saklanıyordu. Ama geçtiğimiz günlerde bu sırrın  perde arkası  aralandı.  Yeni temaya ait  görüntüler sızmaya  başladı.

 

Neden? James Bond Teması

 

              Sony, bu konuda çok ince düşündü.  James Bond gibi  milyonların izlediği ve her ülkede hayranı olan bir film için, kendisine reklam payı çıkarmakta marka çok haklıydı. Bunun için bir  proje gelişti.  Zaten filmde yer alan ana karakter James Bond, Xperia modelini kullandı.  Bundan yola çıkarak,  yeni  seri filmine özel bir tema yerleştirilmesi yapıldı. Muhtemelen de film içinde Sony reklamları yer alacak.  Bu sayede marka daha  iyi  satış, daha çok reklam ve hayranları içinde sürpriz yapmış olacak.

 

James Bond  serinin son  filminde Xperia reklamları yer alabilir. Ama marka Tema olarak Bond hayranlarına mükemmel bir  izlenim sunuyor.

One thought on “Xperia James Bond Teması İlk Görüntüler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir