Genel

BlackBerry Priv Fiyatı Sızdı

 

                                 Akıllı telefondan baya bir uzak kalan Blackberry, son yıllarda bu konuda gerçekten ciddi adımlar atıyor. Gerek telefon tasarımı, gerek özelliklerin nasıl? Olacağı konusunda somut adımlar marka tarafından gelmeye devam ediyor. Kanadalı markanın üzerinden çalıştığı BlackBerry Priv adlı telefon hakkında bundan önce de bilgiler sızıyordu.  Nasıl bir tasarımda olacağı, özelliklerin ne yönde geliştiğine dair güzel bilgiler alıyorduk. Bu sefer de fiyatı hakkında bilgiler gelmeye başladı.

 

BlackBerry Priv, donanım ve özellik olarak akıllı telefonlarla  yarışır düzeyde olacak. Aynı zamanda, markanın yeni modellerinde daha iyi işletim  sistemi ve BlackBerry tarafından kullanılan donanımın faktörü de yine üst düzey olması bekleniyor.

 

5 Milyon  Adet Satış Planı

 

                                      Markanın CEO’su bu konuda hakkında açıklama yaptı. Yeni modelden yaklaşık olarak “ 5 Milyon” kadar telefon satmak istediklerini söyleyerek, ciddi bir rakama ulaşmak, markanın değerini akıllı telefon konusunda yükseklere taşıyacağını dile getirdi.

 

Fiyatı Hakkında

 

                                                 Kanada odaklı olan marka, telefonu buradan dünyaya pazarlamaya başlayacak. Ama ilk olarak yakın ülkeler arasında satışa çıkacak. O ülkeler de belirlenen fiyat hesaba katılarak, ülkemizde “ 560 Euro” olarak net miktar belirtiliyor. Elbette telefona konulacak yeni ekleme özellikler ve o anlık Euro artış veya azalış fiyatları da göz önüne alınarak, fiyat konusunda acele etmemek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir