Genel

Sony PS4 Fiyatında İndirim Yaptı

 

                                           Sony, piyasadaki durgunluğu canlandırmak için PS4 fiyatında hatırı sayılır bir indirim yaptı.  Microsoft “ Xbox One” modeliyle yarışan PS4, fiyat olarak insanlar tarafından son zamanlarda tercih edilmedi. Microfost ise Xbox oyun konsolunda çok iyi bir indirim yapmıştı. 449 Dolardan, 429 Dolara fiyat düşmüştü. Bu düşüşle beraber Xbox almak isteyenlerin sayısında biraz daha artış göze çarpmıştı. Sony, indirime gitmek istemedi. Ürün özellik ve modelin teknoloji üzerinde olmasından dolayı fiyat konusunda kararlı kaldı. Ama daha fazla dayanamadı.

 

                Sony PS4 fiyatında indirime hazırlandı.  399 Dolardan, 329 Dolara Sony fiyatı düşürdü. Bu düşüşle beraber piyasadaki ölü durum biraz daha canlanacak.  Çünkü PS4 hayranları ciddi anlamda çok. Bunu da göz anına alan marka, satışların daha çok olması ve  hayranlarının da bu üründen doyasıya yararlanmaları için onlara aslında bir hediye vermiş durumda.

 

Ps4 Özellik olarak diğer yıllara oranla çok daha fazla özelliğe sahip. Sony Teknolojik olarak bu ürün için elinden gelenin fazlasını yaparak, Full HD görüntülerden, ısınma sorununa kadar birçok yeni takviye yaptı. Durum bu şekilde olduğundan, fiyatta ilk uçuk bir rakama ulaştı. Ama Microfost tarafından gelen indirimlerden dolayı, çok önemli bir fiyat indirimi yaptı. 329 Dolara düşmesi sayesinde, PS4 almak isteyenlere de yeni bir kapı açılmış oldu. Doların güncel alım fiyatına göre bir hesaplama yaparsak, Türkiye satışı da “ 927 Tl” olarak değişti. Bir önceki fiyat üzerinden hesaplama yapıldığı zaman “ 1200 Tl” gibi bir rakam ortaya çıkıyordu.

3 thoughts on “Sony PS4 Fiyatında İndirim Yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir