Genel

Haftanın Dikkat Çeken İOS Uygulamaları

 

                        İOS Uygulama konusunda son zamanlarda kullanıcılarına güzel uygulamalar sunmaktaç özellik olarak insanların dikkatini çeken, aynı zamanda çok faydası dokunan uygulamalar piyasaya çıkarmakta.  Telefon özelliklerine uygun olan bu uygulamalar, her hafta milyonlar tarafından indiriliyor. Bakalım bu hafta neler en çok indirildi;

 

– LookMark

 

                           LookMark, Google ortaklığıyla çalışan bir uygulama. iTunes üzerinden indirdiğiniz ve en son gezindiğini dosyalara ulaşma bakımından size kolaylık sağlıyor. LookMark sayesinde bu uygulamaları kolay bir şekilde kaydedebilir ve yine kolay bir şekilde ulaşım yapabilirsiniz. Yani, önceki gibi uygulamaları tekrarda aramalara son veren bir uygulama. Kesinlikle denemenizi öneririz.

 

– Spear

 

                           Piyasaya yeni çıkan ürünlerden ilk siz haberdar olun. Spear uygulaması sayesinde, artık piyasaya yeni çıkan, işinize yarayacak olan bütün ürünlere tek uygulama üzerinden ulaşmış olacaksınız. Ayrıca uygulama size “ İleti” yoluyla haber veriyor. Yeni ürünler piyasaya çıktığı zaman anında sizi uyaran bir sistem var. Bunu “Alarm” olarak düşünebilirsiniz.

 

– Adblock Fast

 

                        İOS 9 Sürümüne gelen  Adblock Fast uygulaması sayesinde, “ İnternet üzerindeki reklamları direkt olarak engelliyor.”  Bu uygulama Apple kullananları çok sevindirdi. Telefonun kendi içerisinde bu özellik yok. Uygulama olarak indirim yapabilirsiniz. İOS 9 Sürümüne güncelleme yaptığınız zaman direkt olarak bu uygulama gelmekte.  Artık İnternette daha rahat gezinecek, daha çok keyifli dolaşım yapacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir