Genel İncelemeler

Tom Raider Türkçe Sahneleri

Bu oyun, dünya tarafından harika şekilde oynanan bir oyun. Tom Raider oyunun dünya genelinde gerçekten hayranlar çok. Oyun her türlü değişik ve özel mekanlarda geçiyor. Savaşın değişik versiyonu olan bu oyun sayesinde, dövüşme ve kazanma sanatını da benimsemiş olacaksın. Oyunun son serisinde Ülkemizi sevindiren bir olay yaşandı. Türkiye üzerinde yer alan bazı özel mekanlarda Oyuna eklendi. Dünya üzerinde oyuncular artık ülkemizden bölümlerle beraber oyunu oynamış olacak. Buda bizim için büyük bir reklam alanı.

Tom Raider Oyununda, “ Efes Kantik Kent, Ayasofya Müzesi, Antalya gibi alanlarda çekimler yapıldı. Çekilen bu fotoğraf oyuna 3 Boyut olarak uygulandı. Bu sayede oyunu oynarken, ilk kez bir yabancı oyunda kendi Ülkemizde yer alan mekanlar içinde oyunu oynamış olacağız. Oyun savaş oyunu olduğu için, daha büyük ve engelli alanlar olması lazımdı. Aynı zamanda tarihi mekanlar da gerekiyordu. Antik Kent gibi değerli alanlarımızda yapılan çekimlerle beraber, savaş oyununa büyük bir katkı verildi gerçekten.

Tom Raider oyununda, okçulardan, top kullanan savaşçılara kadar, birçok özelliğe sahip olan savunmacılar var. Yeni oyunda Ülkemizde yer alan en tarihi bölgeler oyun içine eklendi. Büyük alanların kurulmasından oluşan bu oyun sayesinde, bizimde büyük bir reklamımız yapılmış oldu. Sizde bu oyunu oynayarak, ülkemizin şahane yerlerinin yer aldığı sahneler de harika bölümleri geçmeye çalış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir