Genel İncelemeler

Asus Zenfone Max Özellikleri

Asus, telefon markası olarak son zamanlarda daha çok gelişen modelleri geliştirdi. Akıllı telefon piyasasında, gerçekten daha çok seçenekle beraber, daha düzgün ve daha modern telefonlar üretmeyi başardı. Piyasaya yeni çıkacak olan Zenfone Max, model olarak son derece üstün bir performansa sahip. Gerek tasarımı, gerek formatı ve gerekse işletim özelliklerine kadar, daha güçlü bir akıllı telefon kullanma fırsatını sizlere veriyor.

Önemli Özelliklerine Bir Bakalım

Snapdragon 410 İşlemcisiyle beraber geliyor. Modelden 808 işlemci bekleniyordu. Ama 410 İşlemci de bu modeli uçuracak bir özellik. 2 GB RAM teknik kapasitesine sahip. Aslında 2 GB böyle bir model için ama Donanımsal özellikleri sayesinde çok daha iyi işler yapacağı da kesin. GB olarak daha büyük bir alan ve daha fazla hız sizleri bekliyor.

5.5 İnç ekran büyüklüğü var. Ekran beklenenleri karşıladı. Geniş çerçeve daha yaygın bir ekran sayesinde, en gelişmiş grafikleri daha sağlam ve daha anlık görüntüleme gücü de sizleri bekliyor. Ekranla beraber Piksel Çözünürlük kapasitesi de daha gelişmiş durumda. Bu telefonu kullanırken, daha fazlasını isteyeceksiniz.

13 MP kamera özelliği de, Flash HD FULL çekim özelliğini sunarak, daha kaliteli Fotoğraf çekimini harika bir seviyeye getirmiş. Bataryası da 3000Mah özelliğine sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir