Genel İncelemeler

Samsung Galaxy S6 Edge İncelemesi

Samsung son zamanlarda yeni modellerini piyasaya çıkardı. Son seri olan Galaxy S6 Edge, muhteşem özelliği ve daha kullanışlı olmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekti. Daha geniş ekran, en uygun kamera ve daha çok işletim sistemi özelikleriyle beraber, artık kullanıcılara mükemmel bir telefon sunmuş oluyor. Telefon her türlü bağlamda yeni ve teknik özelliklere sahip. Bununla beraber, kulanım olarak da son derece ilgi çeken bir donanıma sahip.

5.7 inç Ekran sizleri bekliyor. Bu ekran sayesinde daha çok kaliteli görüntü ve daha çok piksele sahip olan ekran donanımı var. Bu sayede oyun oynamak ve video izlemekte daha kaliteli olmuş olacak. 2.1 Ghz hızıyla da telefon kullanım bakımında gerçekten uçacak.

4 GB RAM özelliği de kullanıcıları sevindirdi. Çünkü, 4 GB RAM telefonu her türlü uçuran bir telefon. Gorilla Glass 4 telefon kaplaması sayesinde, tasarımı son derece harika ve modern olmuş durumda. Arka kısımlar itinayla işlenmiş. Aynı zamanda parlak bir yüzey de kullanılarak, telefona en uygun görüntü sağlanmış.

Parmak İzi Okuyucu özelliği de ilk kez kullanılan bir özellik. Galaxy bu farkıyla da tam not alırken, aynı zamanda daha çok seçenekte sizlere veriyor. 13 MP kamera özelliği ve FLASH LED çekim güçleriyle beraber, artık telefonu kullanırken daha çok keyif alacaksınız. Sağlamlık bakımından da dikkatleri üzerine çekerek, tercihleri kapan bir telefon olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir