Genel İncelemeler

ALCATEL’İN ONE TOUCH FLASH’I İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Akıllı cihaz piyasasında kendine yer edinmeye çalışan Alcatel, yeni ürünlerle kullanıcılarının karşısına çıkarak, piyasadaki rekabete katılmaya çalışıyor. ALcatel’in One Touch Flash’ı için gerim sayım başladı ve ciddi bir çıkış yakalaması beklenen bu cihaz yeni bir etkinlik ile duyurulmaya hazırlanıyor.
20 Ekim’de planlanan etkinlik sonrasında öncelikle Asya da dağıtıma gecikecek olan cihaz sonrasında Tayland, Malezya, Hindistan gibi ülkelerde pazarlara sunulacaktır. Henüz ülkemizdeki pazarlara gelip gelmeyeceği bilinmeyen cihaz orta düzey kullanıcıları için oldukça avantajlı bir ürün olacaktır. Yapılan teknoloji haberlerine göre 5 inç ekranı olacak cihaz 1,3 GHZ işlemci hızı ve 8 çekirdekli işlemcisi ile kullanıcılarını tatmin edeceğe benziyor. Ram olarak 2 gb hafızasının yanında depolama alanında olarak ta 16 gb artırılabilir hafıza desteği sunulmaktadır.
13 mp arka ve 5 mp ön kamerası ile orta seviye kullanıcılar için gayet başarılı bir cihaz olmakta ve yapılan teknoloji incelemelerinde çift sim kart desteğinin satış üzerinde etkili bir özellik olacağı belirtilmektedir. Volkanik gri, mika beyazı gibi renklerle sunulması beklenen cihazın fiyat konusunda düzenlenen etkinlikte bilgilendirmesi yapılacaktır.

2 thoughts on “ALCATEL’İN ONE TOUCH FLASH’I İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir