Genel İncelemeler

Star Wars Oyunu Geliyor

Star Wars daha önceki oyun serilerinde büyük bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Star Wars adlı filmi de olan bu oyun, Robot dünyasını oyuna taşıyor. Bu sefer daha canlı ve daha çok afektle gelecek olan oyunda, yeni kontroller ve yeni Robot tasarımları da yapıldı. Oyunun piyasaya çıkış tarihi büyük bir merakla beklenirken, aynı zamanda yeni gelecek olan özellikler de merakla beklenmekte.

Star Wars Ne zaman Geliyor ?
Sony, oyunla ilgili bir video yayımladı. Bu video aslında oyunla ilgili çok şef veriyor.Star Wars, Robotların dünyasını sizlere sunarken, insanların bu savaşta yerini nasıl? Ve ne şekilde alacağı konusunda bilgi vermekte. Soğuk savaşı Robotlar tarafından nasıl gerçekleşeceği ve nasıl savaş kazanılacak bunu oyunda göreceksiniz. Oyun “ 19 Kasımda” piyasada olacak. Sony ve PS4 farkıyla da gelecek olan oyunda, çok ama çok fazla görsel efektler kullanılmış durumda.

Oyunu oymamak için yüksek donanımlı özelliğe sahip konsollar lazım. Kontrol tuşları ve Robotların hareket güçleri önceki seride yer alan özelliklere göre çok daha fazla. Bu sayede de birçok oyun içinde kendini ilk sıraya atacak. Star Wars Robotlar dünyasını sizlere taşırken, aynı zamanda oyun içinde yer alan mükemmel savaşçı robotlara da bayılacaksın. Oyun 19 Kasımda piyasadaki yerini sağlam alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir