Genel

Snapdragon 820 İşlemcileri Samsung Üretecek!

Snapdragon 820

Huy ’nın çap kocaman mobil çekmece üreticisi Samsung, bu alanda kalınlık büyük rakibi Qualcomm ’un papaz adayı yongası Snapdragon 820 işlemcileri üretecek.

Şüphesiz üretim gücüyle Huy ’daki numaralı firmalardan olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, satım rakamları açısında liderliği sürdürdüğü güzel telefon pazarında, bu cihazlara gücünü veren işlemcilerin üretimi etrafında keza pazarın en büyüğü konumunda.

Apple‘ın iPhone ve iPad modellerinde kullanılan ve nihayet Apple A9 işlemciyi hem üreyen Samsung, hemen mobil çekmeceli dolap üreticisi üstünde en kocaman rakibi olan Qualcomm‘un papaz adayı nesil yongası Snapdragon 820‘nin keza üretimini üstlenecek.

Apple ’ın hem olduğu benzer, Qualcomm ’keza işlemcilerinin üretiminin bir kısmını Çinli TSMC fabrikasında gerçekleştiriyordu. Ancak belli ki Apple ’ın arkasından Qualcomm ’hem de TSMC ’de üretimi kaybetmeme kararı almış ve bu durumda Samsung ’a yaramış ancak çoktan Güneyden Esen Koreli bölük bu alanda mükemmel opsiyon.

Snapdragon 820
Snapdragon 820

Samsung ile 14nm FinFET teknolojisi -li üretilecek olan Snapdragon 820 yongalarının Galaxy S7 modelinde kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

bununla birlikte herkes kendi Exynos yongalarıyla de oldukça galip olan Samsung, üç farkmı modeli bulunacağı sızlanan papaz adayı amiral gemisi Galaxy S7 modellerinde, Exynos 8890 ve Snaprdagon 820 yongalarını kullanacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir