Genel

En Çok Şarj Tüketen Uygulamalar

En Çok Şarj Tüketen Uygulamalar
Çoğu akıllı telefon kullanıcısının en büyük ortak sorunu şarjlarının çabuk bitmesi olarak gösterilebilir. Teknolojinin beraberinde telefonlarımız ile yapabildiklerimizin artık neredeyse sınırı yok. Fakat şarjı bittikten sonra sadece bir makine parçası olmaktan başka bir işe yaramıyor.
Eğer sizde şarj sorunundan mustarip iseniz, aşağıda bulunan en çok şarj tüketen uygulamalar listesindekilere bir göz atın. Bu liste, telefon antivirüs hizmeti veren AVG şirketi tarafından açıklandı.
Facebook
Dünya’da Google’dan sonra en çok ziyaretçisi olan Facebook’un mobil uygulaması telefonunuzu harap ediyor desek yeri var. En çok şarj yiyen uygulamalar listemize ilk sıradan girdi.
Google Play Hizmetleri
iOS işletim sistemine sahip kullanıcılar 2. Sırayı görmemezlikten gelebilir çünkü bu onların telefonları için geçerli değil. En çok ziyaret edilen site olan Google’ın telefonlar için çıkarttığı Android işletim sisteminde bir hayli şarj götürüyor.
Facebook Sayfa Yöneticisi
Eğer Facebook’ta bir sayfa yönetiyor iseniz, sayfanızı beğenen kişileri memnun etmekten hariç başka bir sorununuz daha var demektir. Çünkü Facebook’un Sayfa Yöneticisi uygulaması şarjınızı en çok etkileyenler arasında.
Instagram
Sosyal Medya’yı etkin bir şekilde kullanıyor iseniz, Instagram kullanıcısı olmanız kaçınılmaz. Milyonlar tarafından indirilen bu uygulama, aynı şekilde milyonların şarjını adeta emiyor.
Facebook Messenger
Facebook’a çok fazla yüklendiğimizi düşünebilirsiniz ki listeye bakılırsa haksız sayılmazsınız çünkü bu 5 uygulamadan 4’ü Facebook’a ait. Fakat bu listenin doğruluğunda bir şüphe uyandırmayın çünkü diğer Facebook ürünlerinde olduğu gibi Facebook Messenger’da anlık mesajlaşma hizmetinin yanında şarj yok etme hizmeti de veriyor desek yanılmayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir