Genel

Gelmiş Geçmiş En Sağlam Telefonlar!

Bu tür konular hep merak konusudur yani insanlar son zamanlarda bu konuları araştırarak kendilerine diğer akıllı telefonlara göre daha dayanıklı ve daha sağlam olan akıllı cep telefonlarını almak istiyorlar. Sizler için bu konuyu araştırarak sizlere gelmiş geçmiş en sağlam akıllı telefonları burada paylaşıyoruz. İşte sizlere o akıllı telefonlar!

dayanikli-telefonlar

Kimileri alacağı telefonda tasarıma önem verse de kimileri de dayanıklılığa daha fazla önem verebiliyor. Örnek verecek olursak; ”Hayatı daha sakin ve aksiyonsuz, macerasız bir şekilde yaşayan insanlar daha çok tasarıma ve hıza önem verdiği için dayanıklılık bu insanlar için pekte fazla önem olmuyor.” Youtube üzerinde bu telefonların dayanıklılık videolarını görebilirsiniz yani bir çok insan bu telefonları alıp teste tabi tutup ne kadar dayanıklığı olduğunu gösteriyor fakat bazıları aşırıya kaçarak aldıkları telefonlara silah sıkabiliyorlar ve çekiçle vurabiliyorlar. Hatta cam korucuyu denemek amaçlı telefonlara zarar veren kişilerin videosunu bile bulabilirsiniz. Konuyu daha fazla uzatmadan sizlere gelmiş geçmiş en iyi ve en sağlam telefonları tanıtalım!

  • iPhone 6 ve 6 üstü : Bu telefon belki de en çok eziyeti çeken telefonlardan bir tanesi oldu diyebiliriz çünkü silah sıktılar, çekiçle vurdular hatta duvardan duvara bile yapıştırdılar ve dayanıklılığını test ettiler. Normal bir şekilde kullandığınız sürece hiç bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.
  • Ultron X1 : Son zamanların popüler telefonu olan ve şık bir tasarıma sahip olan Ultron X1 dayanıklı telefonlar sıralamasında en üst sıralarda yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir