Genel

Samsung’un Yeni Akıllı Telefonu Galaxy J1 Ace Neo Duyuruldu

Samsung firmasının son birkaç haftadır yeni telefon modellerini hızlı bir şekilde duyurmaya devam ediyor. Firma son olarak Galaxy J1 Ace Neo ürününün tanıtımını yaptı. Güney Kore kökenli firma olan Samsung’un resmi sitesinde duyuruya çıkan modellerinde SM-J111 kod numarasına sahip model üzerinde yaklaşık olarak 4.3” değerinde Super AMOLED ekran (800 x 480) bulunuyor.

Cihazın daha da iç kısımlarına geçiş yaptığımızda 1.5GHz hızında görev yapan dört çekirdekli Spreadtrum SC8830 işlemcisine sahip olan model, 1 GB RAM ve microSD kart desteğine sahip 8GB değerindeki dahili hafıza birimine sahip durumda.

Kamera tarafına baktığımızda ise LED flaş ve otofokus destekli, F/2.2 aralığına sahip 5MP çözünürlüğündeki arka kameraya sahip olan J1 Ace Neo üzerinde 2MP çözünürlüğünde ön kamera da bulunuyor.  Bunların dışında 4G teknolojisini destekleyen LTE birimi, Bluetooth 4.0 ve microUSB 2.0 bağlantılarını üzerinde barındıran cihazda direk olarak Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile geliyor. 2016 yılı içerisinde Android 6.0 güncellemesini de alacağı firma tarafından onaylanmış.

Ürünün batarya kısmına yakından bıraktığımızda 1.900mAh değerinde olduğunu ve renk skalası olarak Siyah, Beyaz, Mavi renk alternatiflerine sahip olan Samsung Galaxy J1 Ace Neo’nun Türkiye’deki satış durumu ile ilgili olarak henüz net bir bilgi bulunmuyor.  Genel olarak cihaz üzerinde açıklama yapacak olursam Samsung’un Ace serisini başarısız bulduğumu söyleyebilirim çünkü bir önceki modele göre gereğinden fazla değişiklikler bulunmadığı için tamamen boşa yatırım olduğunu düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir