Genel

Samsung Galaxy Note 7’nin Özellikleri AnTuTu ‘ya Düştü

Samsung firmasının 2 Ağustos 2016 tarihinde duyurusunu gerçekleştireceği yeni Samsung Galaxy Note 7 modelinin teknik özellikleri, AnTuTu ile birlikte kullanıcıların karşısına çıktı. Galaxy Note 7’nin tüm teknik özelliklerini ait olarak AnTuTu Benchmark sonuçları, Çin kökenli mikro blog sitesi Weibo ile internet ortamına sızdırıldı. İnternet ortamında yapılan sızıntılara göre değişkenlik gösteren raporların sonucu çoğu kişiyi şaşırttı gelin yakından birlikte bakalım.

SM-N930V kod numarasında sahip olan cihaz, Zerinde toplamda dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisi ve Adreno 530 grafik işlemcisine sahip durumda. Daha önce yapılan söylentiler de ise cihazın Çin sınırları içerisinde satışa çıkacak olan versiyonunu Snapdragon 823, Avrupa’da ki versiyonunu ise Exynos 8893 olacağı yönündeydi. 1440 x 2540 piksel çözünürlüğünde olan ekranın boyutu ise muhtemel olarak 5.7 ile 6” arasında yer alacak.

samsung-galaxy-note-7-shows-up-on-antutu-with-4gb-of-ram-506066-2[1]

Ürünün kamerasına yakından baktığımızda ise 13 ve 5MP çözünürlüklerine sahip arka ve ön kameraların bulunduğunu görebiliyoruz. RAM tarafında ise 4GB ve 64 GB dahili hafızanın yer aldığı Galaxy Note 7’de büyük ihtimalle kullanıcılar için 128 ve 256GB değerinde farklı hafıza seçenekleri bulunacak.

Bir diğer yandan da en çok merak edilen konulardan bir tanesi ise Google’ın geliştirmiş olduğu Android yazılımının hangi versiyonu ile kullanıcıların karşına çıkacağıydı. AnTuTu sonuçlarında ise Android 6.0.1 Marshmallow işletim sisteminin çalışmasına yardımcı olduğu aynı zamanda Galaxy Note 7’nin yeni sürüm Android Nougat 7.0 ile gelme ihtimali bulunuyor.

Bunların dışında standart olarak karşımıza çıkan USB Type-C port ve 4.000mAh gücünde ki batarya sahip olan üründe merakla beklenilen göz tarayıcısı da yer alacak. Bunların dışında ise S Pen’in yeni bir tasarım ile karşımıza çıkacağı konuşulanların arasında yer alıyor. 2 Ağustos tarihine yaklaşmamıza oldukça kısa bir süre kaldı etkinliğe son iki hafta kala cihaz hakkında tüm sızıntıların yapılacağını inanıyorum. Konu hakkında düşüncelerinizi bizimle yorum olarak bildirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir