Genel

İşte En Net iPhone 7 Fotoğrafı Ortaya Çıktı!

Apple firmasının üzerinde çalıştığı en son ürünü olan iPhone 7’nin tanıtımına birkaç ay kala cihazın üzerinde ki tüm sır perdeleri ortadan kalktı. İnternet ortamına düşen yeni bir fotoğraf, Cihazın bu zaman kadar olan en net görüntüsünü görmemize yardımcı oluyor.

Uzun zamandır ortalarda dolaşan iPhone 7 iddiaları ve sızıntıları hiç kesilmeden tüm hızıyla devam ediyor. Önceki sızıntıları doğrular nitelikte olan yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Yeni fotoğrafa baktığımız da bu zamana kadar karşımıza çıkan iPhone 7 üzerinde en net fotoğrafın olduğunu söyleyebilirsiniz.

Fransa kökenli nowhereelse.fr sitesi tarafından yayına çıkan fotoğraf, Anten çizgilerin tamamen arındırılmış ve oldukça büyük bir lense sahip olan tasarımı gözler önüne çıkartıyor. Bu durumda iPhone 7 hakkında en erken düşüncelerinden bir tanesi yeni cihazın anten çizgilerinden tamamen büyük ölçüde kurtulduğunu görebiliyoruz. Bunun dışında tüm sızıntıları da tamamen iddia üzerine şekillendi. Yeni sızıntı ile birlikte artık antenlerin çizgilerinin tasarım sürecinde oluşturduğu neredeyse kesinleşmiş durumda.

iPhone-7%20(1)[1]

Suya Dayanıklılığıa Yönelik Sınırları Üzerine Çekiyor!

Apple’ın yeni amiral gemisi olacak olan iPhone 9 hakkında bir diğer iddia ise çift lens özelliği aynı zamanda daha genişleyen lense yönelik idi. iPhone 7 Plus üzerinde çift lensli kameraya yer verileceği düşüncesi dile getirilmekle birlikte iPhone 7’de sadece tek bir lensin yer alacağı açıklanıyordu. Fransız merkezli son sızıntılarında bu iddianın hepsini doğrulamış seviyede oldu. Eğer çok daha büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalmazsak Eylül ayında bu tasarımı karşımıza görebilirsiniz.

Bunların dışında asıl merak konusu ise iPhone 6 / 6S benzerine bir tasarımın ne kadar kullanıcılar tarafından dikkatleri üzerine çekeceği. Özetle Apple’ın müşteri bulmakta çok zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Pazar analizler de çok eski iPhone modllerini değiştirmek adına sabırsızlanarak 70 – 80 milyona yakın iPhone kullanıcısının olduğun açıklıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir