Genel

Samsung Galaxy S7 Edge Ne Zaman Çıkacak?

Samsung Galaxy S6-Edge-vs-S6-Edge-Plus-3

Merakla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisinin tanıtılacağı gün açıklandı ve bir çok görüntüsü sızdı! Paylaşılan Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Plus’un üzerinde yer alan saatin tarihi çok fazla dikkat çekti ve bu tarih Mobile World Congress gününü çağrıştırıyordu! Evet, şimdi sizlere Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Bunu açıklayalım!

Samsung Galaxy S7 ile birlikte bir çok insan yeniliklere açılmak istiyor ve Samsung’dan bu sefer çok farklı bir telefon bekliyor fakat bu durum yine kullanıcıları ve Samsung severleri üzecek gibi duruyor. Evan Blass tarafından paylaşılan bir görüntüde Samsung Galaxy S7’nin hiçte yeni bir tasarımla geleceği gözükmüyor yani aynı tasarımı Samsung Galaxy S6 üzerinde de görebilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge Plus Ne Zaman Çıkacak?

  • Şuanda kesin olmamakla beraber bu yeni amiral gemilerin ne zaman çıkacağını gerçekten bizde bilmiyoruz yani bu telefonlar için sürekli olarak bir yerlerde bir şeyler paylaşılıyor fakat Samsung halen bu telefonların ne zaman tanıtılacağı ne zaman çıkarılacağı konusunda bir bilgi paylaşmıyor.
  • Bize göre bu telefonların tam olarak tanıtılacağı ay; ”Şubat ayıdır.” Şubat ayında tanıtım yapıldıktan sonra Mart ayındada telefonların Avrupa’da satışa çıkarılacağını düşünüyoruz.

Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge Plus adlı yeni amiral gemilerini çıkarmak için bu sene erken davranıp hızlı bir şekilde yeni akıllı telefonlarını çıkarmak istiyor.

Samsung Galaxy S6-Edge-vs-S6-Edge-Plus-3
Samsung Galaxy s7 edge plus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir