Genel

Samsung Galaxy Note 6’nın Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı!

Güney Kore kökenli Samsung’un geliştirmiş olduğu yeni phablet modeli Galaxy Note 6’nın kullanıcılar ile buluşma tarihi, Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı. Neredeyse birkaç ay öncesinde Samsung Galaxy  Note 6’nını Temmuz ayında duyurulacağı ihtimaline yönelik olarak haberler ortaya çıkmıştı. Twitter üzerinde akıllı telefonların çıkış tarihileri hakkında başarılı açıklamalarda bulunan Evan Blass, Galaxy Note 6’nın Temmuz ayında değil, Ağustos ayında karşımıza çıkacağını açıkladı. Evan Blass, Gerçekleştirdiği bu paylaşım ile birlikte tarihide net olarak verdi. 15 Ağustos 2016 tarihinde Samsung Galaxy Note 6 kullanıcıların huzuruna sunulacak.

Samsung Galaxy Note 6’nın çıkış tarihi ortaya atıldığına göre bizlerde tekrardan ürünün teknik özelliklerini ve fiyatının üzerinden bir kez daha geçelim. Yaklaşık olarak 5.8” büyüklüğünde ve Quad High Defination yani 1440 x 2560 piksel değerinde ekran ile karşımıza çıkması beklenen cihaz üzerinde Snapdragon 823 veya Exynos 8890 işlemci yer alacak gibi duruyor.

Galaxy-Note-6-Specs-Dual-Operating-System-12-MP-Primary-Camera-8-GB-RAM-and-More[1]

Samsung Galaxy S7 serisinde yer aldığı gibi 12MP çözünürlüğünde ki arka kamera, Yaklaşık olarak 6GB RAM, USB TYPE – C port girişi, 4.000 mAh gücündeki batarya ve büyük oranda 256 GB alternatif ile karşımıza çıkacak bir hafıza yapısına sahip olacak. Fiyatının ise toplam olarak 700 Dolar civarında olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 6’nın birde düşük versiyonlu modeli de olabilir. Bu model çoğunlukla mini yada lite versiyon ile karşımıza 1080P değerinde çözünürlüklü ekran, Snapdragon 820 işlemci aynı zaman da 4GB RAM ile çıkabilir. Evan Blass’ın Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamanın olumsuz sonuçlarla yorumlanacağını düşünmüyorum çünkü geride bıraktığımız 2015 yılı içerisinde Galaxy Note 5, Ağustos ayında kullanıcılar ile buluşmuştu.

Samsung’un Apple ile arasında geçen tatlı rekabette Güney Koreli firma Galaxy Note 6 ile başarıyı kendisine çevirebilecek mi? Galaxy S7 üzerinde sergilediği başarı büyük bir kullanıcı kitlesi tarafından beğenilmişti. Ağustos ayında ürünün tanıtılması ve bir aylık kullanım istatistikleri sonucunda kullanıcıların yorum yapacağını tahmin ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir