Genel

Rick and Morty 5. Sezon Tarihi Ve İlk Fragmanı Yayınlandı

Dünya çapında yetişkinlere hitap eden büyük bir izleyici kitlesine sahip popüler animasyon dizisi Rick and Morty, 5. sezonu ile izleyicilerinin karşısına tekrar çıkıyor. Bu haber, dizinin resmi Twitter hesabından yayınlandı. Yeni sezonla ilgili bir tanıtım videosu yayınlayan şirket, beklenen çıkış tarihini de beraberinde izleyicileri ile paylaştı. Sevilen çizgi dizi, yaz aylarında yeniden izleyicilerle ile buluşacak.

Son sezonu Kasım 2019’da ekranlara gelen ve Mart 2020’de biten dizinin izleyicileri, uzun zamandır yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyordu. Bu bekleyiş sonunda bitiyor! Dizinin yapımcıları, “Şimdi bize 6. sezon hakkında soru sormaya başlayabilirsiniz. Rick and Morty, 5. sezon için 20 Haziran Pazar günü saat 23: 00’da dönüyor,” notuyla bir fragman yayınladı. Böylelikle yeni sezon tarihi kesinleşmiş oldu.

ilginç mizah tarzı, etkileyici bilim kurgu öğeleri ve absürt karakterleriyle dikkat çeken Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede inanılmaz bir izleyici kitlesi kazanmayı başarmıştı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu yayınlandığı sırada tüm dünyada milyonlarca insan tarafından konuşuldu ve ABD’de de TV’nin en popüler komedisi olmayı başardı.

Rick and Morty yaklaşık beş aylık bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir