Genel

PANASONİC TOUGHBOOK CF-20 LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

Panasonic Toughbook CF-20

            Akıllı cihaz piyasasının yanında bilgisayar, tablet kategorisi de son günlerde oldukça hareketli olmakta ve yeni özelliklere sahip farklı markalardan ard arda tanıtımlar gelmektedir. Bu alanda Panasonic Toughbook CF-20 Lansmanı Gerçekleşti. Ultra dayanıklı modelleri ile dikkat çeken Panasonic, Rugged sınıfı bilgisayarlar üretmektedir. Bu kategorinin en yeni üyesi olan Toughbook CF-20 modeli, sağlam ve dayanıklı özelliklerinin yanında teknik anlamda da oldukça yüksek özelliklere sahip bir cihaz olamaktadır.

Panasonic Toughbook
Panasonic Toughbook

Bu alanda en dikkat çeken özellikleri arasında Intel Core M gibi yeni nesil bir işlemci bulunmaktadır. 8 GB Ram özelliklerinin yanında 256 GB SSD birimi ile de oldukça mükemmel hafıza özellikleri bulunmaktadır. Hem tablet, hem de diz üstü bilgisayar tasarımı ile de oldukça beğenilen bir model olması beklenmektedir. Port sayısı oldukça fazla olmakta ve en önemli yenilikleri arasında klavye üzerinde bulunan ikinci pil yuvası gösterilebilir. Bu sayede pil ömrünün çok daha uzun olması hedeflenmektedir. Gelen teknoloji haberlerine göre açık saha da ya da dışarıda yanınızda kullanabilmek için tüm zorlu ortam koşullarını karşılayacak özelliklerle donatılmış olmaktadır. Ekran boyutu olarak 10,1 in özellik karşımıza çıkmakta ve kullanılan IPS ekranı yanında Full HD çözünürlük sunması ile de ekran kalitesinin üst seviye olduğu söylenebilir.

Kurumsal kullanımlara hitap eden bir ürün olmaktadır. Tablet kısmı üzerinde kalemi bulunmakta ve kurumsal alanda sahada kullanmak üzere tercih edilebilecek mükemmel özelliklere sahip olmaktadır. Yapılan teknoloji incelemelerinde farklı bir performansla piyasalara çıkması bekleniyor Panasonic Toughbook. Şubat ayında üretime başlanılacağı da belirtilmekte ve Mart ayında itibaren ülkemiz piyasasında yer alabilecek bir seçenek olmaktadır. Kamera özellikleri arasında ise arka kısımda 8 mp olan kamera ön kısımda 2 mp olacaktır.

Panasonic Toughbook
Panasonic Toughbook

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir