İncelemeler

League of Legends’ta Türkiye’den Efsane Kadrolu Rüya Takımı Kuruldu: SuperMassive

Bir süredir büyük merakla beklenen League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi‘nde yer alacak olan efsane kadroya sahip Super Massive takımının duyurusu yapıldı.

Dünyada olduğu kadar ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından takip edilen ya da oynanan League of Legends‘in ülkemizde bulunan en prestijli turnuvası Şampiyonluk Ligi’nde yer alacak olan efsane kadroya sahip hayal gibi bir takım oluşturuldu.

Tam adı SuperMassive eSports olan bu yeni takım Türkiye LoL ligindeki kendi koridorlarında en güçlü en iyileri olarak gösterilen oyuncular tarafından oluşan bir ekip oldu. Geçtiğimiz yılın en iyi takımlarından olan Dark Passage, Beşiktaş, HWA gibi ligin üç büyüklerinde ki en iyi oyuncular tarafından donatılan bu takımda Dumbledoge, fabFabulous, Stomaged gibi yıldızları barındırmakta.

Tam kadroyu söylemek gerekirse üst koridor olarak Berke ” Thaldrin ” Demir’i oynadığını göreceğimiz SM’de orta koridor oyuncusu ise Koray ” Naru ” Bıçak yer alacak. Ormanda yer alan oyuncu Furkan ” Stomaged ” Güngör. SuperMassive takımının nişancısı ise Nicolaj ” Achuu ” Ellesgaard yer aldı. Destek oyuncusu olarakta Mustafa Kemal ” Dumbledoge ” Gökseloğlu yer almaktadır. Yedek oyuncu olacak kişiler Ozan ” Honos ” Aydoğdu ve Muhammed ” Theokoles ” Işık yer almaktadır.

SuperMassive takımının koçu ise ülkemizin en iyilerinden olan Asım Cihat ” fabFabulous ” Karakaya olarak belirlenmiştir. Takımın kurucusu olan İncir.com ve Kap Gel uygulaması ile tanınmakta olan Kaan Karamancı ve diğeri ise Lidyana.com CEO’su girişimci Hakan Baş olarak görünmekte.

Birçok açıdan ligi domine etmesini beklediğimiz SuperMassive takımı için yurt dışı başarıları da beklenmekte. Fakat ligin en iyilerinden oluşan bu takım aynı zamanda League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi‘nin de çekişmesini aynı zamanda ciddi oranda kıracak gibi görünmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir