Genel

Metal Kasalı En İyi Telefonlar

Akıllı Telefonlar son zamanlarda markalar tarafından arka arkaya gelmeye başladı. Yeni modeller de çok üstün teknolojik özelliklerin yer almasının yanında, “ Metal Kasalarda” telefonlara ayrı bir hava katıyor. Metal kasalı telefonlar gerçekten ayrı bir havaya sahip. Henüz bu özelliğe sahip telefonlar Türkiye üzerinde satışa çıkmadı. Ama yakın zamanda telefonların Ülkemize gelme ihtimali zaten çok fazla. Bu nedenle bu telefonları sizlere vermek istedik.

Metal Kasaya Sahip Telefonlar

Metal Kasaya sahip olan telefonlar, akılı telefon piyasasında kullanıcıları meraka sokan modeller olmuştur.
iphone
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus

iphone 6s ve Plus modelleri tamamen metal kaplamaya sahip. Renk olarak o kadar tarz bir tonlama yapılmış ki, görenler hemen hayrete düşüyor. iPhone modelini eline almak isteyenlerin sayısı çok fazla.

Galaxy Note ve S6 Serisi

Samsung iphone modelinde kullanılan metal kaplamayı kendi modellerine de yansıttı. Piyasadan uzak kalmamak ve satışlarını arttırmak için, arka kapağı tamamen Metal kasa kaplamasıyla donattı.

LG V10

Yeni LG V10 Modeli de tasarım olarak diğer modellere oranla biraz daha değişik bir metala kaplanmış. Metal kaplama olarak renk tonu daha çok değişik.

Sony Xperia Z5

Sony Z5 Metal kasayla kaplanmış bir telefon. Telefon özelliği bakımından son zamanların en göze ve en çok dikkat çeken modeli oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir