Genel İncelemeler

Huawei P8 Max İncelemesi

HUAWEİ, Akıllı telefon piyasasına harika bir giriş yaptı. Yeni modeli olan P8 Max, gerçekten de insanlar tarafından benimsendi. Daha canlı tasarım, daha harika döşemeler ve işletim özelliğine kadar performans bakımından yüksek bir telefon. Ekran boyutundan, Kamera ve performans kalitesine kadar yüksek çözünürlük kalitesinde harika bir telefon. Gelin bu süper telefonun bazı özelliklerine bir bakalım.

6.8 İnç Ekranı, Tablet havasında sizlere telefon kullanma imkanı sunar. Ekranın büyüklüğü yanında, çözünürlük kalitesi de o kadar gelişti ki, canlı ve FULL HD özelliği sayesinde daha parlak ekranda telefon kullanmış olacaksın. Kamera desteği sayesinde, daha FULL kalitede resim görüntüleme desteğine sahip.

Sekiz Çekirdekli İşletimle beraber telefon uçacak. Bu kadar performansa bağlı bir Çekirdek işletimine sahip olmak, telefon için harika bir durum. 3 GB RAM özelliği de, depolama alanlarını açarak, daha hızlı ve daha kullanımlı bir telefonu sizlere veriyor. Telefon kendi depolama birimini fazla kullanmamış. Bu sayede 3GB RAM sizlere daha teknik ve daha üstün bir kolaylık sağlayacak.

Çift Kart Desteği de telefonu almak için en önemli nedenlerden. Bütün bu özelikler sayesinde, telefonu kullandığınız zaman, ne kadar gerçekçi ve ne kadar harika bir telefon olduğunu zaten göreceksiniz. Güç Denetim modu sayesinde de, Batarya tasarrufu yapan akıllı bir telefon. Piliniz hemen bitmeyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir