Genel İncelemeler

HUAWEİ NEXUS 6P KULLANICILARLA BULUŞTU

Ön sipariş listelerinde boy gösteren Nexus 6P, Google’ın yeni telefonu olmakta ve resmi olarak dağıtımına başlanmış olmaktadır. Huawei Nexus 6P kullanıcıları ile buluştu ve ilk olarak Amerika’daki kullanıcılarına ulaştırılmaya başlandı.
Google’ın ilk çıkardığı telefon olan Nexus 5X’in dağıtımına birkaç gün öncesinde başlanmıştı. Hemen ardından ön sipariş veren kullanıcıları ile buluşan Nexus 6P, 2 Kasımda çok daha geniş bir alanda piyasalarda yer alacaktır. Yapılan teknoloji haberlerinde 500 dolar ile 650 dolar arasında fiyatlarla piyasada yer alacağı belirtilen cihaz; metal kasası, 5,7 inç ekranı ve Snapdragon 810 işlemci yongası ile oldukça üst düzey kullanıcılara hitap eden bir seçim olmaktadır.
Depolama özelliklerine bakıldığında da 3 GB Ram ve farklı çeşitlerdeki kalıcı depolama özellikleri de yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça beğenilmişti. 8 mp ön kamera ve 12.3 mp arka kamerası, parmak izi tarayıcısı ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi güncellemesi ile merakla beklenen bir cihaz olmaktadır. Ülkemizdeki satış tarihi henüz belirsizliğini korusa da önümüzdeki zaman dilimlerinde açıklanması beklenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir