Genel

Google Glass 2’nin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Google Glass 2'nin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Teknoloji ve internet denince akla gelen isimlerin başında Google geliyor. Google, klasik bir arama motorundan ziyade bir teknoloji devi olarak yayın hayatına devam etmekte. Teknoloji ve internet alanında birçok yeniliğe imza atan Google, bu bağlamda bir an olsun durmamaya özen gösteriyor. Farklı sektörlerde yaptığı yatırımlarla da gündemden düşmeyen Google, geçtiğimiz yıl çıkardığı Google Glass gözlüğü ile çok konuşulmuştu. Ne var ki Google Glass, Google yetkililerinin istediği satış rakamlarına bir türlü ulaşamamıştı.

Giyilebilir teknoloji alanındaki en ciddi yatırımı Google Glass üzerine yapan Google’ın Google Glass 2 ile yeni bir devrim yaratması bekleniyordu. Sonunda beklenen oldu ve Google, Google Glass 2 çalışmalarını tamamladı. Üstelik Google Glass 2’nin fotoğrafları da ortaya çıktı. Google Glass 2, eskiye göre çok daha şık bir şekilde tasarlanmışa benziyor. Daha büyük prizması ile görüntü kalitesinin arttırıldığını öngörmek şimdiden şişli escort mümkün.

Google Glass 2, yeni özelliklerle piyasaya çıkacak. Özellikle iş dünyasında kullanıcılarına birçok kolaylık sağlayacak olan bu ürün, giyilebilir teknoloji sektöründe sükse yaratmaya hazırlanıyor. Google Glass 2’nin fotoğraflarının ortaya çıkması, bu alanda yayın yapan internet siteleri ve basın-yayın organlarının da dikkatinden kaçmadı. Dünyaca ünlü birçok dergi ve site, Google Glass 2 ile ilgili tanıtım yazıları hazırlamaya başladı.

Google Glass 2'nin Fotoğrafları Ortaya Çıktı 2

 

Teknorio.com olarak biz de üzerimize düşen görevi yapıyor ve Google Glass 2’nin fotoğraflarını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Bize göre Google Glass 2’nin Google Glass 1’den pek bir farkı yok. Yine de işin içinde Google olunca bir sürprizin ortaya çıkması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Yani Google Glass 2’de tanıtımlarda yer almayan özellikleri görebiliriz. Google Glass 1 satın alan kullanıcılar, Google Glass 2’nin hayalini kurmaya çoktan başladı bile. Umarız Google Glass 2, söylendiği gibi bu alanda bir devrim niteliği taşır ve kullanıcılarına farklı özellikleri bir arada sunar. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini Google Glass 2’nin piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra hep beraber göreceğiz. Bakalım Google, birçok sektörde olduğu gibi bu sektörün de öncüsü olabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir