Genel

iPhone 7’de Hangi Özellikler Olacak

Teknoloji dünyasının lider markalarından biri olan Apple, mobil dünyasında da zirveye oynamaya devam ediyor. Kendine has özellikleri ve dokusu ile diğer akıllı telefonlarla yarışan ve bu alanda üstün olan Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus cihazları ile son telefonlarını piyasaya sürmüştü. Şimdi gözler yeniden Apple’a çevrildi. Bunun sebebi ise iPhone 7’nin yakın zamanda piyasaya çıkacak olması. Söz konusu cihaz Apple tarafından çıkarılacağı için özellikleriyle ilgili çok sayıda varsayım yapılmakta.

iPhone 7 özellikleri, yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu özellikler arasında en dikkat çekenlerden biri, cihazın suya dayanıklılığı olacak. Çin’den gelen duyumlara göre Apple, iPhone 7 için suya dayanıklılık belgesi alacak. Bu şekilde satın alacağınız iPhone 7’ler sudan etkilenmeyecek. Özellikle daha önce cep telefonunu suya düşüren kişilerin mağdur olduğu konulardan biri olan su geçirme özelliği, iPhone 7 ile beraber Apple nezdinde tarih olacak. Böylece cihazınız suya düşse ya da temas etse dahi herhangi bir sorun mecidiyeköy escort oluşmayacak.

Apple iPhone kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konulardan birisi de cihaz arkasında bulunan anten şeritleriydi. Görünüşe göre Apple, buna da bir çözüm bulmuş durumda. Estetik açıdan cihazın kötü görünmesine sebep olan bu şeritler, kullanıcılar tarafından sıkça dile getiriliyordu. Kullanıcılarının görüşlerine değer veren Apple, bu alanda gereken çalışmaları başlattı. iPhone 7 özellikleri arasında bu şeritlerin görünmez olduğu da biliniyor. Yine Çin’den gelen bu duyumlar, iPhone 7’nin ciddi değişimlerle karşımıza çıkacağını açık bir şekilde gözler önüne seriyor.

iPhone 7 özellikleri, tahmin edilebileceği üzere iPhone 6S ve iPhone 6S Plus özelliklerinin tamamını ve çok daha fazlasını kapsayacak. Kamera kalitesi olarak da bir üst segmente çıkılacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra görüntü kalitesi ve işlemci hızında da gelişim yaşanacak. iPhone 7, görünümü ile de çok konuşulacağa beziyor. Apple, iPhone 6 serisinden bu yana daha şık ve daha ince telefonlar üretmeye devam edecek. iPhone 7’nin görüntüsü, bir önceki modellere nazaran daha şık ve kibar olacak. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus kullanıcıları, cep telefonlarının iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile aynı olmasından yakınmaktaydılar. Görünen o ki Apple, bu yakarışa daha farklı bir görünümle üretilecek olan iPhone 7 ile yanıt verecek.

2 thoughts on “iPhone 7’de Hangi Özellikler Olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir