Genel İncelemeler

Forza Motorsport 6 İncelemesi

“ Araba Yarışı Oyunu” olarak, her dönem kendini belli eden ve Yarış oyunları arasında yerini en sağlama alan “ Forza Motorsport” oyunu, son serisiyle sağlam geldi. Görsellikle beraber, 3D özelliği de oyun içinde yer alıyor. Bütün bu özelliklerle beraber, Oyunu oynarken sanki gerçek hayatta hayalinizdeki arabayı kullanıyor gibi zevk alacaksınız.
oyun 1
Gerçeğe Yakın Araba Modelleri
3D özelliği sayesinde, hayalinizde her zaman yatan bir arabayı kullanıyor gibi oyunu oynamış olacaksınız. Arabalar her ayrıntı dikkate alınarak tasarlandı. Bu sayede, araba renkten, Jant tasarımına kadar en ince ayrıntı hesaba katılarak tasarlanan bir Oyun olma özelliğine sahip.
oyun 3
Daha Üst Düzey Sürüş
Gelelim arabanın kullanım özelliğine. Arabayı kullanırken, o kadar özel ve o kadar iyi bir kontrole sahip araba kullanacaksınız ki, hızı hissetmek, engelleri daha zor görmek bu oyunda mümkün. Yolda birikmiş su birikintilerinin üzerinden geçerken bile, gerçek araba kullanımın da olduğu gibi ufak sarsılmalar meydana geliyor. Bu denli başarılı bir oyun ve bu denli görsel efektlerin daha düzgün olarak hesaplanmış bir oyun.
Modifiye Yapılması
Arabaya her seviyede daha çok Modifiye tasarımı yapacak ve daha çok üstün performans göstereceksiniz. Tasarım ve Modifiye özelliği sayesinde, arabanın çekim gücünden, yüksek performans almasına kadar başarılı olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir