Genel İncelemeler

EN HIZLI ANDROİD CEP TELEFONU

Akıllı cep telefonların gösterdikleri performans açısından birbirleriyle yarış içerisinde olduğu AnTuTu Benchmark platformu kapsamında en hızlı android cep telefonunun listeleri sürekli bir şekilde değişmektedir. En sonuncusu olarak Temmuz ayında yayınladığı en hızlı telefonlar listesine sahip AnTuTu, geçtiğimiz günlerde 2015 tarihinin üçüncü çeyrek raporunu paylaşmıştır. Paylaşmış olduğu bu liste ise son derece dikkat çekti ve piyasaya damgasını vurdu denebilir.
Paylaşılan bu rapor kapsamında en hızlı Android cep telefonları listesinin en güncel hali sunulmuştur. Teknoloji haberleri arasında yer alan bu listenin zirvesinde yer alan ve AnTuTu’dan toplam 76 bin puan almayı başarabilmiş Meizu Pro 5 yer almaktadır. Söz konusu olan bu telefonun Exynos 7420 Yonga setinden de güç aldığını belirtmek gerekir. Ayrıca bu liste içerisinde tanıdık gelecek ve özellikle son günlerde yakından takip ettiğimiz akıllı cep telefonları da yer almaktadır.
Bize çok yakın olan ve şu son günlerde her hareketini takip ettiğimiz cep telefonları Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 edge+ akıllı telefon modelleridir. Teknoloji incelemeleri sonucunda oluşturulan bu listede Meizu PRO 5’in devamında da 72 bin puan alan Galaxy Note 5 ve 70 bin puan alan Galaxy S6 edge+ yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir