Genel

Buz Devri 5 Büyük Çarpışma İçin Türkçe Fragman Geldi!

7’den 77’ye küçük büyük demeksizin severek izlenmekte olan animasyon serisi Buz Devri’nin 5. filmi ” Büyük Çarpışma ” için tamamen türkçe bir fragman yayınlandı.

Scat reyizin palamut peşinde koşar iken dünyayı şekilden şekile sokuşu ve özellik ile Sid gibi birçok kişinin favori karakterlerini barındırmakta olan, 7’den 77’ye küçük büyük demeksizin herkesin severek izlemekte olduğu animasyon serisi olan Buz Devri, bu yıl da 5. filmi ile tekrar geliyor. Büyük Çarpışma adını almış olan yeni film için ise şimdi de Türkçe fragmanı yayınlandı.

Tekrardan Manny’i Ali Poyrazoğlu, Sid’i Yekta Kopan‘ın seslendirmiş olduğu filmde Diego’nun sesi seriyi izlemiş olanlar için garip gelebilir. Fakat üzülmeyin, normalde Diego’yu 4 filmin hepsinde seslendirmiş olan Haluk Bilginer fragman seslendirmesi yapılacağı sırada yurt dışında olduğu için katılamadı bu yüzden sadece bu fragmana özel olarak yerini Hakan Vanlı aldı. Fakat filmde Diego’yu tabi ki Bilginer seslendireceğini belirtmeliyiz.

15 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girecek olan filmde ise Buz Devri serisinin en başından beri yönetmen olan Carlos Saldanha yerine kendisine son iki filminde eşlik etmiş olan Mike Thurmeler bulunmakta. Yine Sid’in bizi kırıp geçirecek olacağı serinin 5. filmi Buz Devri: Büyük Çarpışma’yı merakla beklemekteyiz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir