Teknoloji

Windows 10’lu ilk televizyon

Farklı teknolojik cihazlar arasındaki entegrasyonlar son zamanlarda oldukça fazla dikkat çekmektedir. Yeni gelen haberler Windows 10’lu ilk televizyon kullanımlarının başladığı görülmekte. Özellikle Microsoft yıllardır geliştirdiği teknolojileri ile hayatımızda oldukça fazla yer alıyordu ve şimdide oturma odalarımızın televizyonlarında karşımıza çıkıyor.

Hindistan’da tanıtılan Hibrit Windows 10’lu LED TV oldukça gelişmiş özelliklere sahip olmaktadır. Videocon ismindeki şirket tarafından tanıtılan bu yeni televizyonun 32 ve 40 inç modelleri bulunmakta. Tek dokunuşla televizyona ya da bilgisayara dönüşebilen bu modellerde 2 GB ram ve 16 GB dâhili hafıza bulunuyor. Gelen teknoloji haberlerinde Windows 10 işletim sistemi ile gelecek bu cihazların 128 GB kadar yükselebilen micro sd kart desteği bulunduğu belirtilmektedir.

Microsoft Office uygulamaları da barındıran cihaz, yapılacak teknoloji incelemelerinden oldukça yüksek notlar alacağa benzemektedir. 32 inç ekranı modeller 610 dolardan satışa sunulmakta ve 40 inç olan modeller de ise fiyat 810 dolardan başlayan aralıklarda olması beklenmektedir. Şirket kendine hedef olarak bu uygulamayı başka cihazlara götürmeyi seçmiş, yakın gelecekte de bu haberleri görebileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir