Teknoloji

Tesla’dan Yeni Elektrikli Araç Müjdesi

Yüksek motorlu elektrikli araçlar üretmeyi hedef haline getiren Tesla, yeni elektrikli aracı Model S 70d’yi medyaya duyurdu. Hangi şartlar da olsanızda büyükçekmece escort bayanlar da elden ödeme de öncelik verin. Ürettiği elektrikli araçlar ile adından sıkça söz ettiren araba markası, hem ekonomik hem de modern dizayna sahip elektrikli araçlar ile büyük beğeni topluyor.

Çevre dostu elektrikli araçları ile dünya çapında bir üne sahip olan Tesla markası, en son piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni ve en ekonomik elektrikli aracının müjdesini verdi. Merkezi ABD’de bulunan marka, yeni elektrikli aracına S 70D ismini verdi ve özelliklerini de duyurdu. Bu araç, saatte maksimum 225 kilometre hıza ulaşabilecek. Aracın ABD satış fiyatı 75 bin dolar olarak belirlenirken, ne zaman satışa sunulacağı henüz bir resmiyet kazanmadı. Yine, Türkiye’de de ne zaman satışa çıkacağı konusunda net bir tarih henüz bilinmiyor. Ancak, Tesla S 85 modeli, markanın sitesinden ülkemizde online olarak satışı gerçekleşiyor.

tesla-s-70d

Tesla markasının yeni elektrikli aracı, 70 kWh’lik düşük bir batarya ile araç için gerek duyulan enerjiyi bu bataryadan sağlayacak. Bir diğer performans özelliği ise; 0’dan 100 km hıza 5.2 saniyede ulaşacak olmasıdır. 330 beygirlik güce sahip olacağı da gelen bilgiler arasındadır. Yine; aracın çıkabileceği en yüksek hız seviyesi de yaklaşık olarak 225 km/h olurken, tam batarya şarjı ile toplam menzili 386 kilometre olacak. Opsiyonel donanımlardan da satın alma imkanı sunularak, araç sahiplerine aracın performansında ve özelliklerinde değişiklik yapabilme imkanı sunulacak. Bu araç, şu an satışta olan Tesla elektrikli araçlar arasında en ekonomik model olarak sektörde yerini alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir