Teknoloji

Renk Değiştiren Ayakkabı: Volvorii Timeless

Giyilebilir teknoloji kavramı birçok alanda arge çalışmaları ile üzerinde durulan teknoloji kulvarlarından bir tanesi, özellikle askeri alanda kendine önemli bir yer edinen giyilebilir teknoloji artık moda alanında da kendine yer ediniyor. Öyle ki biraz sonra detaylarını vereceğimiz “Volvorii Timeless” isimli ayakkabı birçok bayanın ilgisini cezp edecek nitelikte.

Volvori Timeless Nedir?

Volvori Timeless üzerinde yer alan mürekkep ekranlar aracılığı ile renk değişimine olanak sağlayan bu sayede aynı ayakkabının birçok rengine sahip olabileceğiniz bir teknoloji olarak tanımlanabilir. Özellikle bayanların kombinlerini oluştururken ayakkabı rengine karar verememesine içerlenen teknoloji tutkunlarının moda sektörüne armağanı olarak nitelendirebileceğimiz Volvori Timeless’ın teknik detaylarına isterseniz daha yakından bakalım.

giyilebilir teknoloji volverii timeless

Volvori Timeless Teknik Özellikler

Volvori Timeless’ın üzerinde bulunan mürekkep ekranlar sizin belirlediğiniz renk ve şekillere bürünebiliyor. Bu teknolojiyi daha önce Rus menşeli telefonlardan da aşina olduğumuz söylenebilir. Ekranın kontrolünü sağlayan batarya kısmı ayakkabının taban kısmında yer alıyor. Ekranlar ayakkabının her iki yan kısmında bulunuyor ve Bluetooth sayesinde Volvori Timeless’ın yüzeyi istediğiniz renk ve çizgilerde özgünleştirilebiliyor.

volverii timeless

Nasıl Temin Edebilirsiniz?

Bir Indiegogo projesi olan Volvori Timeless, 249 dolar etiket fiyatına sahip, tabi ki bu proje tamamlandığında bu fiyatın artması söz konusu. Daha kapsamlı bilgi için Indiegogo üzerinde ayakkabının geliştiricisi olan Wallen Mphepö’nün sayfasını inceleyebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki video üzerinden bu ayakkabı ile ilgili farklı kareler yakalamanız mümkün.

 

2 thoughts on “Renk Değiştiren Ayakkabı: Volvorii Timeless

  1. Harika bir teknoloji, geçmişten bu güne baktığımızda hayal bile edemeyegimiz kadar ilelerledi teknoloji dünyası ve hız kesmeden değişime uğramaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir