İncelemeler Oyunlar Teknoloji

PlayStation VR2’nin çıkış tarihi internete sızıldı!

Gelecekten insan hayatında önemli bir yere sahip olacağı düşünülen sanal gerçeklik teknolojileri, son zamanlarda oldukça popüler. PLAY STATİON  içerisinde yer aldığı SONY bu konuyla önemli adımlar atan şirketler arasında yer alıyor. Şirket özellikle PLAY STATİON5 deneyimini artıracak olan PLAY STATİON  VR2 modelinin 2023’te geleceğini söylemişti. Şimdi ise PLAY STATİON  VR2 çıkış tarihi ve fiyatı resmen belli oldu.

PLAY STATİON  VR2, 22 Şubat 2022’de çıkacak

Sony, ilk kez 2016 yılında piyasaya sürdüğü sanal gerçeklik gözlüğünün yeni neslini tanıtmak için hazırlık yapıyor. Şirket, geçtiğimiz aylarda yeni başlıklarla ilgili paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımda ise cihazın 2023’te çıkacağını açıkladı. Şimdi yeni bir paylaşımda VR setinin ne zaman çıkacağını resmen duyurdu.

Paylaşıma göre PLAY STATİON  VR2, 22 Şubat 2023’te piyasaya çıkacak. Yeni cihaz, sense DENLLEYİCİLER  ve stereo kulaklıklara da sahip olacak. Bununla birlikte set içinde standart modelin yanı sıra PLAY STATİON VR2 HORİZON Call of THE MOİNTAİN paketinin de satılacağı belirtildi. Bu paketin de 599 dolara satılacağı ortaya çıktı.

PLAY STATİON VR2’nin fiyat listesi ise şu şekilde:

  • C VR2: 549,99 dolar (10 bin 221 TL+VERGİ)
  • PLAY STATİON VR2 HORİZON Call of THE MOUNTAİN: 599,99 dolar
  • PLAY STATİON VR2 Sense denetleyici şarj istasyonu: 49,99 dolar

Yeni çıkacak olan PLAY STATİON VR2, ilk olarak İngiltereABDAlmanyaFransaHollandaBelçika ve Lüksemburg’da ön sipariş olarak alınacak. Siparişler ise direkt olarak PLAY STATİON’İN ‘direct.playstation.com’ sitesindeki mağazadan gerçekleşecek. Diğer ülkelerde ise ön sipariş ve satış, ortaklarla birlikte halledilecek.

Tüm bunlarla birlikte şirket, PS VR2 için geliştirdikleri 11 yeni oyunla ilgili açıklama yaptı. Bunun için Sony, CROSSFRE: Sierra Squad, THE Dark PİCTURES: Switch VR, THE LİGHT BRİGADE, COSMONİOUS  High, CİTİES VR-ENHANCED Edition, SEARHC AND RESCUE, HELLO NEİGHBOR, PİSTOL WHİP VR, Jurassic World AFTERMATH Collection, AFTER THE Fall, ZENİTH: THE LAST City ve TENTACULAR yapımlarını duyurdu.

Peki, siz PLAYSTATİON VR2 çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir