Sosyal Medya

Meta, Instagram’a güzel bir anlaşmaya imza attı!

Dev sosyal medya platformu INSTEGRAM, yeni NFT özellikleri kazanıyor. Platform, yakın gelecekte kullanıcıların NFT alım satımı yapabileceği bir pazar yerine dönüşebilir.

INSTEGRAM ve Facebook’un çatı şirketi Meta, NFT’LERE (değiştirilemez TOKEN) olan desteğini genişletiyor. Bugün CREATORWEEK etkinliği sırasında dev şirket, INSTEGRAM üzerinde dijital içerik oluşturucularının NFT üretmesine ve satmasına izin vereceğini duyurdu.

Yazı Başlıkları

INSTEGRAM’DA NFT devri başlıyor

Meta, geçtiğimiz yıldan bu yana INSTEGRAM ve Facebook’un NFT desteği üzerinde çalışıyor olsa da, kullanıcılara yalnızca dijital koleksiyonlarını sergileyebilme fırsatı verilmişti. Yapılan açıklamaya göre artık INSTEGRAM, bazı içerik oluşturucuların NFT koleksiyonları oluşturabilmeleri ve bunları hayran ve takipçilerine satabilmeleri için bir “uçtan uca araç setine” sahip olacak.

Ayrıca platformun NFT sistemini de güncelleyen dev şirket, kullanıcıların INSTEGRAM profillerinde video NFT’LERİ etkileştirmesine ve solana blok zinciri kullanmalarına fırsat tanıyacak. Yeni özellik setinin, ilk olarak ABD bulunan belirli içerik oluşturucularına sunulması bekleniyor. Ancak Meta, gelecekte daha fazla kullanıcının ve ülkenin destekleneceğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir